Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 23 10 0.5PSE ή GFE
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Συνάντησα την εν λόγω κοπέλα 2 φορές, μία αρχές Αυγούστου και μία σχεδόν ένα μήνα μετά. Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι πραγματικά (για τα δικά μου γούστα) μια από τις ωραιότερες κοπέλες που έχω συναντήσει. Η συνεννόηση με το γραφείο πολύ εύκολη και ήρθε στο ραντεβού και τις 2 φορές στην ώρα της, ίσως και μερικά λεπτά νωρίτερα. Μετά τις σχετικές συστάσεις, πέρασε για ντουζάκι χωρίς καθυστέρηση και άρχισε το έργο. Πίπα από τις καλύτερες που μου έχουν πάρει. Σεξ σε διάφορες στάσεις με εναλλαγή σαν να ήξερε ακριβώς τι θέλω να ακολουθήσει και με αντοχή στις δυνατές φάσεις με φιλιά άκρως απολαυστικά. Μετά το πρώτο τελείωμα μέσα της ακολούθησε κουβεντούλα τόσο ωραία, που αισθανόμουν ότι είμαι με την κοπέλα μου. Ο δεύτερος γύρος δυναμικός και έντονος όπως ο πρώτος. Το μοναδικό μείον που παρατήρησα είναι ότι η συμμετοχή της μερικές φορές είναι μηχανική, αλλά μπορώ να το παραβλέψω. Το τελευταίο που έχω να παρατηρήσω (ίσως άσχετο για το συγκεκριμένο section) είναι ότι 2 φορές που επιχείρησα να κλείσω ραντεβού, τη μία ήταν κλεισμένη και τη δεύτερη ήταν στις μέρες της. Φυσικά και θα επιχειρήσω να την ξανασυναντήσω.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
August 03, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style