Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 4 10 0.5
Call Girls 21 May, 2012 3502
French power
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Πρέπει να πω ότι πήγα στην συνάντηση με την Melina με χαμηλές προσδοκίες αλλά τελικά πέρασα καλά.

Λοιπόν η κοπέλα έχει ένα πολύ ωραίο κορμάκι με highlight τον απίθανο κόλο της.Από πρόσωπο δεν είναι τίποτα το φοβερό, χωρίς να τη λες και άσχημη.Επίσης θα πρέπει να πω ότι δεν έχει καθόλου στήθος αλλά η ρόγες της με την ανάλογη συμπεριφορά ανταποκρίνονται και γίνονται πέτρα...
Εκεί που πρέπει να σταθώ λίγο παραπάνω είναι το στυλ της κοπέλας.Δεν ξέρω αν είναι λόγο Γαλλίας η κάτι άλλο, αλλά η κοπέλα έχει έναν αέρα πολύ διαφορετικό από ότι έχω συνηθίσει.Με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και με ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο, ομολογώ να πω ότι με εντυπωσίασε ενδυματολογικά.(πράγμα που λόγο της φύσης της δουλειάς μου δεν συμβαίνει πολύ συχνά)

Στον αγώνα τώρα η Μελίνα προσπαθεί να σε ευχαριστήσει όσο μπορεί.Είναι φιλότιμη και γενικότερα την ιδρώνει την φανέλα.Βέβαια δεν κάνει τίποτα από "extra" υπηρεσίες (anal,cim,cif κτλ) αλλά για μένα προσωπικά αυτά είναι δευτερεύοντα.

Έδωσα 80€ + ένα bonus επειδή πέρασα απροσδόκητα καλά το οποίο το άξιζε 100%

Για μένα είναι ο ορισμός του VFM

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 08, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
80
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Οχι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 4 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 May, 2012
βλέπω ότι στο πεδίο για το κόστος έγραψες 80 ευρώ, ενώ στο site γράφει για 100. Κατέβασε την τιμή;
D
dimit31
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση