Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 32 10 0.5
Call Girls 15 April, 2015 3637
amateur μεν χωρις ορεξη δε
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

7.0
Συμπεριφορά/Social time

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Τηλ. το απογευμα στο γραφειο για να κλεισω την Δημητρα για αυριο.Η Δημητρα ομως λειπει και γυρναει Σεμπτεμβριο οπως μου ειπαν.Δευτερη επιλογη Μελισσα, μου λενε αυριο εχει ρεπο αν θες σημερα μετα τις 9.30 λεω οκ και κλεινω σημερα στις 22.00 κακως απο τι βγηκε.Η συννενοηση με το γραφειο αψογη και η κοπελα ακριβως στην ωρα της.Με το που μπηκε φανηκε μια αμηχανια ψυχραδα και σιγουρα απο τι φανηκε μετα κουραση.Το στοματικο της μετριο ως αδιαφορο θα ελεγα, τα γλωσσοφιλα δεν τα τσιγκουνεοταν αλλα περισσοτερο δαγκωνε τα χειλη παρα εβγαζε γλωσσα.Πηγα να γλειψω λιγο ποδαρακια που γουσταρω γαργαλιοταν και δεν της αρεσε.Τελοσπαντων ο αγωνας εληξε στο 45αλεπτο καθοτι ειχα ξενερωσει και συν το αγχος για να προλαβω το ραντεβου.Τελειωμα ουτε στο προσωπο ουτε στο στομα δεχτηκε ασχετα αν αναγραφεται στις υπηρεσιες της.Στο τελος γραφω μπορει γιατι η κοπελα μπορει να ηταν κουρασμενη η μπορει να μην εδεσε το γλυκο αλλα σιγουρα στα θετικα ειναι οτι βγαζει εναν ερασιτεχνισμο που μου αρεσε.Και επισης το στηθος της ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει.Παμε για αλλα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 10, 2015
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Οχι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Ηλικία Πελάτη
38
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 August, 2015
Φίλε , επειδή στην είχα προτείνει, στεναχωρήθηκα που δεν πέρασες όμορφα. Να ξέρεις ότι πράγματι η κούραση της κοπέλα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να μην ευχαριστηθείς μία συνεύρεση. Κι αυτό το διαπίστωσα εγώ με την Αλεξάνδρα (από GDE), όταν την πήρα την τρίτη φορά στις 23:30 ήταν πολύ μα πολύ διαφορετική, λόγω κούρασης, απ' ότι τις δύο προηγούμενες που έγιναν μεσημεράκι. Αυτά κι όπως είπες πάμε γι' άλλα.
L
liaris
12 August, 2015
Φιλε λιαρη μην ακουω τετοια απο τι ειδες και η πρωτη μου επιλογη ηταν αλλη αλλα ελειπε.Και την Μελισσα μου την ειχαν προτεινει κι αλλοι οχι μονο εσυ.Και για να μην βγαζω και την ουρα μου απο εξω φταιω κι εγω που εκλεισα το ραντεβου αυθημερον και 2,5 ωρες πιο πριν και ημουν μες στο στρες για να προλαβω γιατι μενω και εκτος Αθηνων.Ολα συντελεσαν ωστε να βγει το ραντεβου αποτυχημενο.
D
dimitri7
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση