Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 2 10 0.5
MELISSA Athens VIP Girls
Call Girls 13 November, 2022 1143
γλείψτε τα στήθη της
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμμετοχή
 
8.0
Συμπεριφορά/Social time
 
5.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Με το γραφείο είχαμε εύκολη συνεννόηση. Το κορίτσι μας στην ώρα του, με φίλησε σταυρωτά και πέρασε στα ενδότερα.
Αγγλικά γιοκ, με το ζόρι ζήτησε νερό, πριν προλάβω να της το προσφέρω άρχισε να με φιλάει.
ότι βλέπετε στις φωτό θα σας έρθει , κοντούλικο, ομορφούλικο , περιποιημένο, καλό ντύσιμο.
Εκεί που φιλιόμασταν γδύθηκε και έμεινε με το μαύρο κορμάκι της, της το ξεκούμπωσα και έβαλα δαχτυλάκι, να το πρώτο ΑΧ το βραζιλιάνικο.
Ζήτησε φρεσκάρισμα και εντός πενταλεπτου ήταν στα χέρια μου, κορμάκι φυσικότατο, στηθάκια όμορφα και στην θέση του, μπουτάκια δυνατά με πωπουδάκι σφιχτό, όχι το μεσογειακό αλλά και ούτε το ρώσικο, μια ενδιάμεση κατάσταση.
Γονάτισε και τον πήρε στο στόμα, πολύ καλή και βαθιά πίπα, πέρασε και από μπαλάκια που τα έγλυφε με μανία, έκανε καλό ντιπ , τα σαλάκια τρέχανε από τα χειλάκια της, ίσως να τα έχει ενισχήσει λιγουλάκι, ίσως λέω.
Περάσαμε επί του κανε-πέος και συνέχ-χυσε την πίπα την καλή. Αλλάξαμε ρόλους και άρχισα τα φιλιά κατεβαίνοντας στα στήθη της, ρόγα κάγκελο, θέλει να της γλύφεις όλο το στήθος, να της του ζουλάς ευγενικά, να παίζεις με τις ρώγες της είτε με τα δάχτυλα σου είτε με την γλώσσα, κατηφόρισα λίγο ακόμη και βρέθηκα μες τα μπουτάκια της, μουνάκι τρυφερό-ευωδιαστό έτοιμο να δεχτεί την γλώσσα μου, δέχτηκε και ένα δάκτυλο, στο δεύτερο ζορίστηκε και ζήτησε να βγει.
Πίσω μόνο χαιδεμα ήθελε.
Βάλαμε προφυλακτικό και κάθισε πάνω μου, σιγά- σιγά, ζορίστηκε και πάλι αλλά απτόητη προσαρμόστηκε. Καθιστός επί του κανα-πέος και η νεαρά μας να ανεβοκατεβαίνει σαν πιστόνι, οι παλάμες μου είχα πιάσει την κωλάρα της και βοήθαγαν το πιστονάρισμα. Με την γλώσσα όσο μπορούσα έγλυφα τα στήθη της . Αλλαγή γιατί μου κουράστηκε το μωρό και στήσιμο ιεραποστολικό , τα πόδια της διάπλατα ανοιχτά το ένα πάνω στην πλάτη του κανα-πέος και το άλλο με αγκάλιαζε. Φιλιά ζητούσε και πιστονάρισμα, της τα έδωσα και τα δύο αλλά και της έδωσα τα υγρά μου στα θεσπέσια στήθη της.
Μπανιάρισμα και έχοντας άπλετο χρόνο περάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο που εξελίχθηκε εντός υπνοδωματίου. Είχαμε και μια προσθήκη πρόγραμμα εκτός των άλλων, το στήσιμο στα τέσσερα με το καθιερωμένο πιάσιμο από την κωλάρα της και το τελείωμα μέσα της και εντός προφυλακτικού αλλά και περισσότερη ένταση .
Χρήματα έλαβε στο τέλος της ωραίας μας συνάντησης.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 13, 2022
Πόλη
αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Σχέση Πελάτη / Escorts
Πρώτη μου φορά
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού