Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 1 10 0.5
MIA Athens VIP Girls
Call Girls 22 November, 2022 648
άντε και με την Μία
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5
Εμφάνιση σώμα
 
8.5
Συμμετοχή
 
6.0
Συμπεριφορά/Social time
 
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
6.5
Με το γραφείο πήγαν όλα κατ ευχήν. Στην ώρα της η νεαρά μας , κοντούλα πάνω τακουνάκια της, περιποιημένη, κομψά ντυμένο το κορίτσι μας. Χαιρετούρες αλλά αργεντίνικα με συνοδεία από φιλί. Αγγλικά με ρώτησε εάν ομιλώ και χάρηκε που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Από ποτό δεν ήθελε και πέρασε για φρεσκάρισμα.
Από πρόσωπο όμορφο , πολύ κοντά στις φωτό, κορμάκι αδυνατούλικο με δυο ενισχυμένες μπόμπες , κωλαράκος στην θέση του για φάγωμα.
Φιλιά έδωσε το κορίτσι μας, πιπούλα καλή θα έλεγα με έξτρα σάλιο και αργούς αλλά και βασανιστικούς ρυθμούς. Ντιπ και μπαλάκια δεν είχαμε.
Πιπίλα στις καυλωμένες ρόγες της είχαμε, τα στήθια της ολίγον σκληρά θα έλεγα και ίσως μεγάλα για το σωματότυπο της. Δακτυλάκια δέχεται στο μουνάκι της αλλά και έξτρα περιποίηση με την γλώσσα. Βάλαμε προφυλακτικό και με καβάλησε σαν καουμπόισα , όλον μέσα κατευθείαν τον πήρε. ούτε μα ούτε μου ακουγότανε, ανεβοκατέβαινε ρυθμικά αλλά κάτι έλειπε η ζωντάνια ίσως, ίσως μηχανικά , μπορεί να ήταν και κουρασμένο το κορίτσι μας. Τα χέρια μου πιασμένα είτε στις τορπίλες της είτε για υποβοήθηση στα κωλομέρια της. Με ξεκαβαλίκευσε και στήθηκε στα 4 , αλλά ήθελα πιπούλα έβγαλα το αερόστατο και της τον μόστραρα , χασκογέλασε
, τον ρούφηξε όμως, εκεί αργά και βασανιστικά , να τον γλύφει , να τον φτύνει , χάιδευε τα καλαμπαλίκια αλλά δεν τα έγλυφε. Πιάστηκε η μέση μου από την ορθοστασία. Βάλαμε δεύτερο αερόστατο και όπως ήταν στα 4 της τον φόρεσα. Α είχε κάνει μια εξήγηση εξ αρχής ότι δεν θέλει να της πειράζεις τα μαλλιά, οπότε δεν είχαμε μαλλιοτραβήγματα παρά μόνο κάτι σφαλιάρες στα κωλομέρια της. Τελείωσα μέσα της και περάσαμε για μπανάκι μανάκι.
Γενικά η φάση ήταν ολίγον νωχελική , έδειχνε σημάδια ταλαιπωρίας και κούρασης η νεαρά μας, μπορεί να μην έχει συνηθίσει την όλη φάση αυτή . Μετά από κουβέντα μου είπε πως είχε στομαχόπονο ίσως από κάτι που είχε φάει οπότε επαληθεύτηκαν τα συμπεράσματα μου.
Μου ζήτησε να ξαναβρεθούμε την επόμενη μέρα για να δω και την πραγματική της απόδοση!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 22, 2022
Πόλη
σπίτι μου
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE
Φιλί
καθόλου
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Οχι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Σχέση Πελάτη / Escorts
Πρώτη μου φορά
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού