Αναζήτηση

Michelle GDE

July 17, 2016
Michelle     GDE

Πληροφορίες

Φύλο / Sex

User reviews

1 review
Overall rating
 
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.5(1)
Συμμετοχή
 
9.5(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
10.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0(1)
Already have an account? or Create an account
Μassage parlor
Overall rating
 
9.1
Την κοπέλα την πρώτοσυνάντησα το καλοκαίρι του 2016 στο πρώτο της tour με το συγκεκριμένο γραφείο. Στην αρχή είχα κάποιες αμφιβολίες λόγω τις παλαιότητας των φωτογραφιών (πρέπει να είναι πενταετίας και βάλε) αλλά η κοπέλα στο τηλέφωνο με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά οπότε αποφάσισα να κάνω το κασκαντεριλίκη. Δεν μού βγήκε σε κακό. Όντως αυτό πού βλέπεις στις Φώτο είναι λίγο πολύ αυτό πού θα συναντήσεις και από κοντά τόσο σε σώμα όσο και σε πρόσωπο με μία μεγάλη διαφορά, τι ρώγες!! Στις φώτο απεικονίζετε όντως το μικρό στήθος τις κοπέλας αλλά για κάποιο λόγο δεν φαίνεται το πόσο μεγάλες ρώγες έχεις αυτό το μικρό στήθος. Μιλάμε πρέπει να είναι μεγαλύτερες και από της Δήμητρας στο AGN, (Δεν κρεμάς πουλόβερ κρεμιέσαι ολόκληρος και κάνεις μονόζυγο!!!). Σώμα αρκετά σφιχτό, κωλαράκι καλοσχηματισμένο και ύψος γύρο στο 1.65. Από τότε έχει ξαναέρθει άλλες δύο φορές και πάντα την συναντάω γιατί πραγματικά αξίζει.

Στις υπηρεσίες της αυτό πού την κάνει να ξεχωρίζει είναι το εξαιρετικό βαθύ γαλλικό φιλί καθώς και το body to body πού κάνει. Μιλάμε για κανονικό body to body σαν αυτό πού βλέπεις σε κάτι γιαπωνέζικες τσόντες στο pornhub και ζηλεύεις τους μικροτσούτσουνους τους γιαπωνέζους !!! Εννοείται ότι έχει μαζί της τα απαραίτητα λάδια και σε εμένα τουλάχιστον μού το προτείνει κάθε φορά ίδια. Η αίσθηση αυτής της τεράστιας καυλωμένης ρώγας στην σπονδυλική μου στήλη παραλίγο να με κάνει να χύσω πριν της ώρας μου αρκετές φορές (και δεν είμαι και κανένα παιδαρέλι). Γενικά το κατέχει το άθλημα η τύπισα.

Στα του sex εξαιρετική πίπα βαθιά υγρή και αισθησιακή. Στο κυρίως πιάτο μαστόρισσα από τις λίγες με highlight στην τελευταία συνάντηση το αργό και αισθησιακό reverse cow την ώρα πού ταυτόχρονα είχε γύρει προς τα μπροστά και μού έκανε πίπα στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού μου. Γενικά κινείται σε GFE ρυθμούς όταν έχει αυτή τηn πρωτοβουλία αλλά όταν την ζόρισα λίγο στα 4 (με σφυροκόπημα και σφαλιριτσες) δεν έδειχνε να δυσανασχετεί. Γενικά η κοπέλα θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά. Λογικά πρέπει να μπορεί να κινηθεί και σε PSE αλλά μάλλον δεν είναι το native mode της. Ένα άλλο χαρακτηριστικό πού έχει η Michelle είναι ότι δεν θα νοιώσεις ούτε στιγμή ότι έχεις διπλά σου μια κοπέλα πού εκδίδεται, δεν είναι ξεκολό έχει φινέτσα και από ότι φαίνεται είναι και κοσμοπολίτισσα, πως να το πω δεν βγάζει κάτι το φτηνό και προσποιητό πού βγάζουν άλλες κοπέλες του χώρου. Αγγλικά επιπέδου Οξφόρδης και άριστο social.

ΥΓ Επίσης τα συγχαρητήρια μου στο συγκεκριμένο γραφείο για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί για τα 2 ώρα ραντεβού. Το γεγονός ότι χρεώνουν την δεύτερη ώρα 20 ευρώ λιγότερο από την πρώτη εκτός του ότι είναι απολύτως λογικό (μόνο τον χαμένο χρόνο στις μετακινήσεις και τις βενζίνες να βάλεις κάτω ) αυξάνει το VFM όλων των κοριτσιών και δίνει κίνητρο στο πελάτη να κάνει 2 ώρα ραντεβού. Μακάρι να ακολουθούσαν αυτό το παράδειγμα και άλλα γραφεία.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 11, 2018
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
220
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0