Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10 0.5
Call Girls 23 March, 2015 749
Ένα όμορφο τσαχπίνικο 18χρονο παιδί
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Μόλις είδα την Μικαέλα να μπαίνει στο δωμάτιο αμέσως κατάλαβα ότι θα περάσω καλά, πολύ καλά. Είναι στιγμές που μόλις δεις μια κοπέλα το καταλαβαίνεις αυτό αμέσως. Το κορίτσι μπήκε στο δωμάτιο μ’ ένα γλυκό χαμόγελο και μ’ ένα τσαχπίνικο, ναζιάρικο βλέμμα και μου έφτιαξε ακόμη περισσότερο τη διάθεση. Αμέσως αγκαλιές, χαδάκια και γλωσσόφιλα, που μάλιστα τα αναζητά. Η Μικαέλα είναι ένα όμορφο 18χρονο κοριτσάκι, με ωραίο σώμα, στητό στήθος, πολύ χαρούμενο, στην κυριολεξία ένα παιδί. Η συνεύρεση αυτή ήταν κάπως περίεργη για μένα. Για πρώτη φορά αισθάνθηκα πραγματικά ότι πήγα με ένα παιδί 18 χρονών. Ήταν μες στην καλή χαρά, πραγματικά παιδί όμως, για να καταλάβετε μου ζήτησε να αλλάξουμε τις παντόφλες μας (μίας χρήσης) επειδή οι δικές μου είχαν ένα σχέδιο επάνω. Όλη η συνεννόηση έγινε με τα λίγα ελληνικά που ξέρει και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Στο σεξ δεν παίρνει πρωτοβουλίες, αυτό μπορεί γι’ άλλους να είναι αρνητικό για μένα όμως είναι θετικό, διότι στο σεξ επιθυμώ εγώ να έχω τον πρώτο λόγο και το κορίτσι ν’ ακολουθεί. Σεξ σε διάφορες στάσεις, δεν έλεγε όχι σε τίποτα, εκτός φυσικά από anal και δάχτυλο πίσω. Μπορεί το στοματικό της να μην είναι τέλειο, έχει όμως αυτή τη γλύκα του αματούρι. Ενώ στις πρώτες κριτικές οι φίλοι γράφουν ότι δεν φυλά με γλώσσα, σ’ εμένα με τρέλανε με τα γλωσσόφιλα, φιλιά και πάλι φιλιά και δώστου αγκαλίτσες και χαδάκια. Σε όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης την φλέρταρα συνεχώς κι αυτό μου άρεσε πολύ. Άρεσε, όπως κατάλαβα, και σ΄ εκείνη αυτό το παιχνίδι και ήταν μες την τσαχπινιά και την γλύκα, αναζητούσε γλυκόλογα και κοπλιμέντα και σου έλεγε το ευχαριστώ τόσο γλυκά και τσαχπίνικα που κι εγώ τώρα που τα γράφω αυτά χαμογελώ. Της ζητούσα με ωραίο και γλυκό τρόπο πράγματα, όχι τίποτα ανώμαλα, να τα υλοποιήσει και με γλυκόλογα προσπαθούσα να την πείσω, όπως π.χ. το τελείωμα στο στοματάκι της, το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στις υπηρεσίες της κι ενώ αρχικά το αρνήθηκε, τελικά δέχθηκε και τελείωσα μέσα στο στόμα της. Μάλιστα στην κυριολεξία τον στράγγιξε, μέχρι την τελευταία σταγόνα, αφού να καταλάβετε εγώ το έβγαλα από το στόμα της διότι λιγώθηκα και τα’ φτυσε στην τουαλέτα. Το κοριτσάκι συστήνεται ανεπιφύλακτα γι’ αυτούς που θέλουν να πάνε με ένα 18χρονο παιδί, όμορφο, γλυκό, κοινωνικό και να αισθανθούν ότι πάνε με την φιλενάδα τους, με την μικρή φιλεναδίτσα τους. Εάν πρέπει να αναφέρω ένα αρνητικό, είναι ότι καπνίζει και μάλιστα αρκετά. Εδώ να τονίσω ότι επειδή την κοπέλα λόγω δικών μου υποχρεώσεων την άφησα στα 75’, παρόλο που το ραντεβού ήταν 1,5 ώρα, με πήραν από το γραφείο να με ρωτήσουν μήπως δεν πήγε κάτι καλά. Καλό για μένα αυτό.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 17, 2015
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €