Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 5 10 0.5Πιπινάκι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμμετοχή
7.5
Συμπεριφορά/Social time
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Για αλλού ξεκίνησα στην Μικαέλα έφτασα!
Η συνάντηση από την προηγούμενη εβδομάδα απλά δεν πρόλαβα να γράψω πιο νωρίς.
Η Μικαέλα είναι ένα νεαρό κορίτσι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είναι πάνω κάτω αντιπροσωπευτικές του τι θα συναντήστε.
Από πρόσωπο θα έλεγα ότι υστερεί λίγο χωρίς να είναι άσχημη απλά μέτρια για τα δικά μου γούστα.
Σώμα μπαμπάτσικο αλλά σφιχτό λόγο ηλικίας. Στήθος 2άρι στητό.
Στο αγώνα είναι άπειρη με όλα τα συν και πλην που φέρνει η απειρία. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες στην πίπα θέλει καθοδηγήσει αλλά έχει θετική διάθεση και όρεξη να μάθει για όποιον θέλει να τις μάθει!
Το μεγάλο τη μείον είναι ότι δεν φιλάει.
Καπνίζει για όσους τους ενδιαφέρει.
Δεν είναι η αποκάλυψη του επαγγέλματος αλλά δεν ένοιωσα ότι τα πέταξα τα λεφτά μου.
Σίγουρα δεν είναι για μοντελο-πνίχτες ούτε για λάτρεις του PSE, καθαρά GFE κατάσταση αλλά για όποιόν θέλει μια φρέσκια κοπέλα μια χαρά θα περάσει. Προσωπικά μάλλον δεν θα ξαναπάρω όχι γιατί πέρασα άσχημα αλλά απλά γιατί υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες στην ίδια κατηγορία με την Μικαέλα.
Να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα …
Η συνάντηση από την προηγούμενη εβδομάδα απλά δεν πρόλαβα να γράψω πιο νωρίς.
Η Μικαέλα είναι ένα νεαρό κορίτσι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είναι πάνω κάτω αντιπροσωπευτικές του τι θα συναντήστε.
Από πρόσωπο θα έλεγα ότι υστερεί λίγο χωρίς να είναι άσχημη απλά μέτρια για τα δικά μου γούστα.
Σώμα μπαμπάτσικο αλλά σφιχτό λόγο ηλικίας. Στήθος 2άρι στητό.
Στο αγώνα είναι άπειρη με όλα τα συν και πλην που φέρνει η απειρία. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες στην πίπα θέλει καθοδηγήσει αλλά έχει θετική διάθεση και όρεξη να μάθει για όποιον θέλει να τις μάθει!
Το μεγάλο τη μείον είναι ότι δεν φιλάει.
Καπνίζει για όσους τους ενδιαφέρει.
Δεν είναι η αποκάλυψη του επαγγέλματος αλλά δεν ένοιωσα ότι τα πέταξα τα λεφτά μου.
Σίγουρα δεν είναι για μοντελο-πνίχτες ούτε για λάτρεις του PSE, καθαρά GFE κατάσταση αλλά για όποιόν θέλει μια φρέσκια κοπέλα μια χαρά θα περάσει. Προσωπικά μάλλον δεν θα ξαναπάρω όχι γιατί πέρασα άσχημα αλλά απλά γιατί υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες στην ίδια κατηγορία με την Μικαέλα.
Να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα …
Πληροφορίες
Ημερομηνία
December 01, 2015
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style