Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 3 10 0.5Η πιπα του αιωνα !
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
8.5
Συμμετοχή
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
7.5
Καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Λοιπον την ειχα δει καλοκαιρι.Μετα απο μπανιο ειχα καυλες κ μεσα στην ζεστη επισκευτηκα το στουντιο που εχει καλα μουνια με καλο σερβις.Μπηκα κ ειδα την κοπελα.Καυλωσα οταν καθησε στα ποδια μου αφου την χουφτωσα στον κωλο την ρωτησα αν τον δινει αλλα μου απαντησε οτι δεν τον δινει πλεον εγω της απαντησα οτι θα της το εσκιζα με ευχαριστηση !Τελικα διαπραγματευτηκα νορμαλ με ελ 60 Ε ενω μου υποσχεθηκε οτι θα με φυγω αδειος.Ντουζακι παγωμενο air condition ηρθε το κοριτσι ,απο σωμα σωματαρα ,χουφτωμα ,χουφτωμα ,χουφτωμα ! Προσωπο οχι ιδιαιτερα οορφη αλλα αρκετα εκφυλο. Αφου με φυλησε παντου στον θωρακα κατεβηκε προς τα κατω ,τον πηρε οπως τον παιρνουν λιγες.Πραγματικα πολυ καλη πιπα.Η πιπα οπως πρεπει !Στην συνεχεια της ζητησα πισωκολλητο δεν λεω καλα αλλα επειδη καταλαβα οτι η πιπα ειναι το δυνατο της σημειο της ζητησα να τον παρει στο στομα οπως κ εγινε. Ρουφημα και τον καταπιε! Τον εξαφανιζε ,τον εκανε οτι ηθελε!Της ζητησα να τελειωσω στο στομα της αλλα δεν με αφησε .Στο τλος εχυσα στο στηθος της.Εμεινα τοσο ευχαριστημενος απο την πιπα της που της εδωσα 10Ε επιπλεον!Αν αλλη φορα χρειαστω ξανα ξεφορτωμα στα γρηγορα θα την ξανασυναντησω
Πληροφορίες
Studio συνάντησης
36A
Ημερομηνία
July 21, 2016
Βάρδια
Απογευματινή
Τιμή €
60
Φιλί
Δεν ζητήθηκε
Πίπα