Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 15 10 0.5Ψηλό μουνί, περήφανο γαμήσι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφανιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητά μασάζ
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Αν θες να πηδήξεις ψηλό γκομενάκι, και δεν γουστάρεις ισπανικό τότε είναι η κατάλληλη. Αν μάλιστα θες την ώρα που την πηδάς να ακούς και γερμανικά, τότε ακόμη καλύτερα. Τελικά μας τα παίρνουν από όλες τις μπάντες. Εδώ τουλάχιστον γαμάμε.
Για πρώτη φορά ήταν αρκετά καλά. Ευτυχώς είχα και τη Λίτσα να σπάσει τον πάγο. Νομίζω ότι αξίζει. Ψηλή, με απαλό δερματάκι, με το πισωκολλητό να είναι το κάτι άλλο (από άποψη θέας). προσοχή μόνο γιατί την αερόπιπα την έχει για την πλάκα της, οπότε πρέπει να την επαναφέρεις, με την έννοια να της λες ότι πρέπει να το ρουφάει και λίγο. Καλή γενικά εντύπωση, που νομίζω ότι το μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχθεί.
Για πρώτη φορά ήταν αρκετά καλά. Ευτυχώς είχα και τη Λίτσα να σπάσει τον πάγο. Νομίζω ότι αξίζει. Ψηλή, με απαλό δερματάκι, με το πισωκολλητό να είναι το κάτι άλλο (από άποψη θέας). προσοχή μόνο γιατί την αερόπιπα την έχει για την πλάκα της, οπότε πρέπει να την επαναφέρεις, με την έννοια να της λες ότι πρέπει να το ρουφάει και λίγο. Καλή γενικά εντύπωση, που νομίζω ότι το μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχθεί.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Ψηλή, προς το παρόν δεν το θυμάμαι
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
February 15, 2012
Κόστος €
160
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες