Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 36 10 0.5
Call Girls 24 January, 2016 5144
Όπως πρέπει να είναι ένα Call Girl
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Η ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.

Η Μόνικα είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό κορίτσι, ψηλό μελαχρινό, κοινωνικό, εγώ τη βρήκα όμορφη με καλό σώμα και μόνο αρνητικό πάνω της το μικρό στήθος, δε σε χαλάει. Εάν είχε και τέλειο στήθος θα μιλάγαμε για αστέρι. Θα έλεγα ότι είναι ένα αρκετά συνειδητοποιημένο κορίτσι που προσφέρει με μεγάλη διάθεση τον εαυτό της στον άντρα που συναντά.

Συμφωνώ με όλες σχεδόν τις κριτικές που έχω διαβάσει για την Μόνικα. Άργησα να τη συναντήσω κι αυτό διότι προτιμώ τα πιο πετίτ κορμιά. Αυτή τη φορά όμως το αποφάσισα, τηλέφωνο στο γραφείο (από τα πιο αξιόπιστα, όχι μόνο δεν μ’ έχει …. κρεμάσει ποτέ σε ραντεβού, αλλά αρκετές φορές τα κανονίζει και σε άλλες ώρες που με βολεύουν) και το κορίτσι στην ώρα του.

Χαμογελαστό, ντυμένο όπως επιθυμούσα. Δεν λέει όχι σχεδόν σε τίποτα, επίσης ένα ακόμη καλό στοιχείο που έχει είναι ότι ακούει κι ακολουθεί πιστά τις οδηγίες που δίνεις, συγκεκριμένα όταν στο στοματικό που μου έκανε της ζήτησα να αλλάξει κάτι ανταποκρίθηκε αμέσως, ξέχασα να αναφέρω ότι Deep Throat, Mouth Fucking και Face Fucking τα έχει για πλάκα. Επίσης θετικό για μένα που δεν παίρνει πρωτοβουλίες αλλά όπως είπαμε τίθεται στη διάθεσή σου. Δίνει πολύ πολύ καλά γλωσσόφιλα, τα γουστάρει κι εκείνη γι’ αυτό, τα ευχαριστήθηκα όσο δεν παίρνει και ξέρετε ότι εγώ αυτά τα λατρεύω.

Της αρέσει να την περιποιείσαι, τρελαίνεται όταν της γλείφεις τα αυτάκια και γενικά η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή. Σεξ όσες στάσεις θέλεις κι όπως τις θέλεις και πολύ καλό CIM. Από καθαριότητα αγγίζει το τέλειο τέτοιο πράγμα. Να’ σαι καλά κούκλα μου.

Πραγματικά δε βρίσκω τι άλλο να γράψω, τα έχουν περιγράψει πολύ καλά άλλοι φίλοι με τις κριτικές τους.

Εν κατακλείδι είναι ένα κορίτσι που σέβεται τόσο τον εαυτό της όσο και τον πελάτη της και προσπαθεί να τον ικανοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 17, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €