Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 3 10 0.5
Call Girls 11 July, 2014 1112
Το κομπιουτερ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Η κοπελα ηρθε δευτερη και παρα πολυ καλα μαθημενη μιας και ειναι φιλη με την Ανιτα , Εντυπωσιακο ξεκωλο . Ψιλο αδυνατο, ξερει να ντυθει, εντυπωσιακα μαλλια τακουνια κτλπ.
Προσωπο πολυ ομορφο πιο γλυκο απο οτι δειχνουν οι φωτο τα χειλη της ειναι η καλυτερη δουλεια που εχω δει ποτε μου, μπραβο σε οποιον τα επιμεληθηκε . Με το που μπηκε καθησε και μου ζητησε να την βοηθησω να ξεντυθει, εβγαλε τα ρουχα της και ειδα ενα μεν σωμα λαμπαδα αλλα. Χωρις κωλο και χωρις στηθος. Της λεω να παει για ντους και οντως παει.
Η κοπελα μιλαει Αγγλικα εμφανως καλυτερα και ειπαμε καποια πραγματα . Εκει μου ειπε οτι η αρεσα στη φιλη της και απο την εκφραση της καταλαβα οτι τα κοριτσια ειναι νεα ακομα και δεν εχουν διαχωρισει τη δουλεια με το επαγγελμα .
Ισως εξ αιτιας αυτου τα πρωτα εικοσι λεπτα του αγωνα ηταν πολυ καλης ποιοτητα φτιαχτο σεξ. Με μεγαλες δοσεις θεατρικοτητας. Μου αρεσε πολυ να την βλεπω να με πιπωνει γιατι εκανε ωραιο σοου. στο σεξ φωναζε και αντιδρουσε πολυ παραπανω απο το κανονικο ενω δεν ημουν καν σε πληρη στυση.

Ε της το δειχνω και εγω, οτι "ελα τι κανεις τωρα" απομακρυνομαι και λιγο οτι ξενερωσα και τσουπ...

Αρχισαμε τα βαθεια γλωσσοφιλα τα πραγματικα, το μπαλαμουτιασμα και αφησαμε τα ψευτικα βογγητα . ε εκει με καβλωσε , με εφερε σε πληρη στυση και αρχισε να με αλλαζει στασεις και να χαλαρωνει λιγο .

μολις σταματησα και εκανα ενα διαλειμμα, δεν ξερω τι εγινε και ξεχασε οτι γνωριζει αγγλικα, μου μιλαγε ρωσσικα και ελεγε κατι ακαταλαβιστικα. Νομιζω πως πρεπει να λεει τα ψεμματα της αρκουδας η συγκεκριμενη αυτο καταλαβα και δεν το γουσταρω.

Σε γενικες γραμμες περασα καλα αλλα επειδη σαν χαρακτηρας δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι που συμπεριφερονται μηχανικα, δεν θα ξαναβλεπα τη συγκεκριμενη .

Παμε στην επομενη

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 01, 2014
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170