Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 3 10 0.5
Call Girls 11 July, 2014 1111
Τρελο πιπινι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Λοιπον υστερα απο την κριτικη του παρας μπεικα στον πιρασμο να κανω και εγω ενα ραντεβου με τη δεσπινης. Χτυπαει η πορτα στο δωματιο του ξενοδοχιου και μπαινει μεσα ενα ψυλο μελαχρινο κοριτσι με φοβερο ντυσιμο οπως μου αρεσουν(εχει γουστο η κοπελα).Λεμε δυο κουβεντουλες δυσκολα αφου η κοπελα μου εδειξε οτι δεν ξερει αγγλικα και πιγαμε μαζι για μπανακι. Εχει ενα σωμα λαμπαδα αν και δεν εχει καθολου στηθος για τους λατρεις του ειδους. Πεσανε μερικα φιλακια στο ντουζ για να σπασει ο παγος και μετα πηγαμε στο κρεβατι. Ξεκινησε μια πιπα με χρι το οποιο στην συνεχια με δικη υποδιξη το αφερεσαι. Στην συνεχια πιγα να περιποιηθω εγω το ομορφο και νεανικο μουνακι της. Η κοπελα εδιχνε να το εφχαριστιετε πολυ αφου ενιωθα τα υγρα της στο στομα μου και στα δαχτυλα μου.Σε καποια φαση η κατασταση ξεφυγε λιγακι αφου βρεθηκαμε αυτη να εχει το καβλι μου στο στομα της και εγω να εχω βαλει τα δαχτυλα μου στις τρυπουλες της. Συνεχισε ενα ομορφο γαμιση με αυτην απο πανω οπου και εγινε η πρωτη καταθεση μεσα της. Λιγο social για να χαλαρωσουμε και ακολουθησε ενας δευτερος γυρος στους ιδιους ρυθμους μονο που την ειχα στα τεσσερα και την σφιροκοπαγα διχως αυριο. Ενα πολυ ομορφο νεαρο κοριτσι που ειναι κριμα αν θα φυγει. Με τα λιγα αγγλικα του μου ειπε οτι θα γυγει γιατι δεν του αρεσει η δουλεια και θελει να γυρισει πισω. Αυτα απο εμενα και καλο Σ.Κ σε ολους.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 18, 2014
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 July, 2014
φιλολογος εισαι ρε φιλε; ουτε δημοτικο; ελεος!
G
GIANNIS
19 July, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ειπαρχουν κε χηρωταιρα.
Ελληνικα σχολεια με συνδικαλιστες δασκαλους που κοιτανε μονο το χρονοεπιδομα. γαμω την Παιδεια μας. Ξυπνα Αριστοτεληηηη
C
carolos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση