Αναζήτηση Προφίλ

Monika Athens 69

27 October, 2013
Monika Athens 69

>Βαθμολογίες αξιολογητών

1 review
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
7.5(1)
Συμμετοχή
 
6.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
8.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0(1)
Not Bad.
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.0
Εμφάνιση σώμα
 
7.5
Συμμετοχή
 
6.0
Συμπεριφορά/Social time
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Το Μονικάκι είναι μία γκόμενα που αν την είχε κανείς στο πανεπιστήμιο, θα ήθελε να το πηδήξει, αλλά όχι αναγκαστικά και να κάνει σχέση.
Έχει καλούτσικο προσωπάκι με κάποιες φακίδες και ωραίο σώμα. Μικρό βυζάκι, αλλά πολύ σφριγηλό-απ΄τα καλύτερα μικρά βυζιά που έχω συναντήσει. Το κωλαράκι της είναι ωραίο, επίσης σφριγηλό, χωρίς να είναι κάτι φοβερό-καλό όμως! Απλώς στα πλάγια του κωλαρακίου της, ψηλά προς τη μέση της, έχει μία μεγάλη κρεατοελιά που είναι λίγο αντιαισθητική. Έχει ωραία πόδια, όχι μακριά αλλά καλοσχηματισμένα. Το πιο δυνατό της σημείο βρίσκεται στα πόδια: έχει πολύ ωραία μπουτάκια! Το βασικό αρνητικό του σωματός της είναι ότι έχει κοιλίτσα.
Το μεγαλύτερο της πρόβλημα είναι η συμμετοχή. Δεν φιλάει (δεν της το ζήτησα ρητά, αλλά κατάλαβα ότι δεν γούσταρε και δεν μου αρέσει να πιέζω). Δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία και είναι απλά παθητική (αλλά υπάκουη, θα προσέθετε κανείς). Η πίπα της είναι αξιοπρεπέστατη και είναι δεκτική στην περιποίηση του γατακίου της.
Με την περιποίηση αυτή ξεκινήσαμε που φάνηκε να της αρέσει, αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί δεν είναι εκδηλωτική. Συνεχίσαμε με πίπα, με και χωρίς χέρι (όπως μου αρέσει), την οποία καλά την έκανε, αλλά χωρίς να κάνει παιχνιδάκια με τη γλώσσα κτλ-υπήρχε ένα μηχανικό στοιχείο- και μετά εισήλθα στο γατάκι της με πισωκολλητό. Ήταν ωραία η αίσθηση γιατί έχει ωραίο κώλο και εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούσε η (μεγάλη) κρεατοελιά, την οποία έχεις θέα. Αλλά και πάλι υπήρχε ένα μηχανικό στοιχείο στον τρόπο της. Δεν λέω ότι ήταν ζόμπι, αλλά δεν είναι από αυτές που σε κάνουν να πιστεύεις ότι απολαμβάνουν αυτό που κάνουν ή που ζουν τη στιγμή. Είναι όμως υπάκουη.
Καλό το social time μαζί της καθώς ξέρει αξιοπρεπή αγγλικά και μπορείς να πεις μία-δύο κουβέντες και είναι και ευγενική. Άλλο ένα θετικό της είναι πως είναι καθαρή, καθώς πήγε στο ντους και πριν και μετά τη συνεύρεση και όντως δεν εντόπισα κάτι δυσάρεστο στο θέμα αυτό. Είχε έρθει και καλά ντυμένη, χωρίς όμως να φοράει και κάτι το φοβερό. Γενικά, λόγω τιμής (υπόψιν πως απ'ότι είδα το γραφείο αύξησε τελευταία ελαφρώς την τιμή της και την πήγε από 60 στα 65 για μία ώρα και υπάρχει και το +10 για ξεσκούφωτη πίπα) θεωρώ πως είναι VFM. Θετική εμπειρία ήταν και, με δεδομένη τη χαμηλή τιμή, μάλλον θα την ξανάβλεπα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 16, 2013
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
60+10=70
Service Style
GFE
Φιλί
καθόλου
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..