Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 6 10 0.5
Massage 10 March, 2015 3724
Απόλαυση!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Πρώτη επίσκεψη κατά τις 16:00 στο μασατζίδικο της Μπακνανά. Λίγο δύσκολο το παρκάρισμα αλλά μετά από 2 κύκλους βρήκα. Η πόρτα στο μαγαζί ανοιχτή. Στην υποδοχή κανείς...Πρώτη με πήρε είδηση η Καρολίνα. Ελληνοβραζιλιάνα, μαυρούλα, όμορφη και με πολύ καλό σώμα, αν και τα βυζιά της μου φάνηκαν σιλικονάτα. Μαζί της η Ολγα η ιδιοκτήτρια, που ήταν αρκετά φιλική και φιλόξενη. Με οδήγησε στο σαλονάκι όπου άραζε η ξανθιά Πολωνέζα (νομίζω Σαμπρίνα). Στο μαγαζί ήταν ακόμα δύο κοπέλες. Μία ελληνίδα κοντά στα 50, αλλά τούμπανο και πολύ καυλιάρα. Ιδανική για milfάκηδες. Το όνομα δεν το συγκράτησα. Λίγο μετά είδα ακόμα μία, λίγο μικρότερη σε ηλικία, μελαχρινή με βυζάρες μάλλον φυσικές και επιβλητική παρουσία.
Τα προγράμματα που έπαιζαν ήταν αρκετά. 40 ευρώ απλό σεξ (νέο πρόγραμμα οικονομικό), 50 ευρώ μασαζάκι και σεξ 30', 60 ευρώ 45', 80 ευρώ 60', 90 ευρώ duo 30', 120 ευρώ nuru και κανά δυο ακόμα που θυμάμαι. Επίσης, σε περίπτωση που πάρεις το πρόγραμμα των 60 ή 80 ευρώ σου δίνεις μια καρτούλα. Μετά από τρεις επισκέψεις των 60 ή 80 ευρώ, σου δίνουν έκπτωση 20%. Καλό ακούγεται!
Το ημερίσιο μερίδιο από τα ΑΤΜ με οδήγησε στο 50άρι. Επρεπε να κρατήσω ένα 10ευρω...Μπήκα στο δωμάτιο και ξάπλωσα μπρούμυτα. Η κοπέλα ήρθε αρκετά γρήγορα και αφού γδύθηκε άρχισε το μασαζάκι. Αρκετά καλό και χαλαρωτικό, θα ήθελα περισσότερο, αλλά ο χρόνος ήταν λίγος. Με γλυξίματα στο αυτί, την πλάτη, χουφτώματα και χαϊδέματα με τα νύχια με ξεσήκωσε. Γύρισα ανάσκελα και μετά από αρκετό tising τον πήρε στο στόμα της ακάποτα (αφού με ρώτησε πρώτα αν το ήθελα). Αρκετά καλό τσιμπούκι τόσο που με τρέλανε και την γύρισα να της το φάω και εγώ. Λίγο πριν έρθει το...μοιραίο, την τράβηξα να την γαμήσω. Μου ζήτησε στα 4 και δεν αρνήθηκα. Το κρεββάτι έτριζε αρκετά όμως και με εκνεύριζε πολύ. Την ξάπλωσα κάθετα στο μασαζοκρέββατο και εγώ όρθιος την πήρα αρκετά δυνατά. Εδειχνε να το γουστάρει ενώ όταν της τράβηξα τα μαλλιά, μου ζήτησε να το κάνω πιο δυνατά. Φυσικά και ανταποκρίθηκα! Μετά από λίγο ήρθε το τέλος! Πολύ καλό και έντονο. Μπανάκι και ντύσιμο. Βγαίνοντας έξω από την πόρτα με περίμενε εκείνη και η ξανθιά milfάρα. Εύκολα έμπαινα ξανά μέσα και με τις 2 για 2ο γύρο...καταραμένα capital control!
Θα ξαναπάω σίγουρα. Θέλω να φάω και τη milfάρα που την είδα και καύλωσα παρά την κατάθεση...Ισως τις πάρω και τις 2 μαζί αν ανοίξουν οι τράπεζες. :)

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα (νομίζω)
Κοπέλες διαθέσιμες
4
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
July 15, 2015
Κόστος €
50
Εξτρά €