Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 6 10 0.5
Massage 10 March, 2015 3725
Αφροδιτη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Περασμα απ το μαγαζι ενα ζεστο μεσημερακι τις προηγουμενης εβδωμαδας ...
Παρουσες οι Σαμπρινα,Ελενη Αφροδιτη και Ιωαννα (κριμα που δεν ηταν και η Δημητρα θελω πολυ να την γνωρισω )
Επελεξα την Αφροδιτη λογο κορμοστασιας νιατων και χαμογελου η Αφροδιτη λοιπων ειναι μια μελαχρινη ψηλη αδυνατη κοπελα με καθολου στηθος και υπεροχο κολαρακι ,με αρκετα σκουρο δερμα και πολλα ταττου .
Μετα απο αναμονη για να αδειαση δωματιο περασα και αφου εκανα το μπανακι μου την περιμενα καθιστός στην καρεκλα ( αυτο το κανω για να δω αν θα ερθει να μου χιμηξει η οχι) μολις ηρθε η κοπελα μου λεει με αυστηρο υφως δεν θα ξαπλωσεις ? οπωτε δεν υπηρχαν περιθωρια για προκατρκτικα χαμουρεματα και σαν καλο παιδι ξάπλωσα χαχαχα ...
Λοιπων η κοπελα ξερει να κανει μασαζ ισως να μην ηταν το καλυτερο μασαζ που μου εχουν κανει ever αλλα ηταν σε πολυ καλο επίπεδο για την ηλικια της Ασχοληθηκε πολυ ωρα με το μασαζ σε σημειο που αρχισα να ανχωνωμαι αν θα μας φτασει ο χρονος (γιατι ειχα παρει το προγραμμα με τα 60 ευρω)
Οταν ολοκληρωσε με το χειρομασαζ τοτε ανεβηκε πανω μου για ενα ολιγολεπτο body to body ,και μετα μου ζηταει να γυρισω για τρελιτσες ...
Αντι να γυρισω σηκωθηκα και την πλακωσα σε αγκαλιες και γλωσοφιλα , την ξαπλωσα στο μασαζοκρεβατο για μεγαλοπρεπες γλυφομουνι αφου το καταευχαρηστηθηκα το γλυκο μουνακι τις συνεχισα το εργο μου με δακτυλο οπου στη συνεχεια την εβαλα να μαλακιζετε μονη της και να τρεμει και εγω πηγα απο το πλαι και της γυρισα το κεφαλι δεξια οπως ηταν ξαπλωμενη και τη τσιμπουκωνα (δεν θα μιλησω για τεχνικη για ηταν σε τετοια φασι η κοπελα που δεν μπορω να την κρινω ) αυτο συνεχιστηκε για αρκετη ωρα ως που καποια στιγμη προς απογοητευση και των δυο μας αποφασισε πως δεν μπωρει να χυσει ,
αφου σηκωθηκε με ξαπλωσε εμενα και με τελειωσε στα γρηγορα με ενα γρηγορο τσιμπουκι με αρκετο χερι (ε δεν ηθελα και πολυ μετα απο ολη αυτη τη φασι)
Πως να το χαρακτιρησω τωρα ολο αυτο , αματουρικη συμπεριφορα ως εκει που δεν παει ... εφυγα ευχαρηστημενως ναι μεν αλλα με ερωτηματικα !!
Σιγουρα θα την ξαναεπισκεφτω συντομα ωστε να σχηματισω ποιο ολοκληρωμενη αποψη .
Στο δωματιο με αυτα και με τα αλλα τελικα εκατσα γυρω στη μια ωρα και κατι και ειναι προς τιμην τους που δεν μου ζητησανε κατα την αναχωρηση και +20 για την επιπλεων ωρα που εκατσα .

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Κοπέλες διαθέσιμες
Σαμπρινα,Ελενη,Ιωαννα
Ημερομηνία
June 27, 2016
Κόστος €
60
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες