Αναζήτηση

Myrto independent call girl

May 23, 2013
Myrto independent call girl

User reviews

1 review
Overall rating
 
8.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.5(1)
Εμφάνιση σώμα
 
9.0(1)
Συμμετοχή
 
8.5(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
6.5(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.5(1)
Already have an account? or Create an account
Δοκιμή Myrto
Overall rating
 
8.0
Βραδινή συνάντηση με την Μυρτώ μετά από εύκολη επικοινωνία με την ευγενική τηλεφωνήτρια. Υπήρχε μια καθυστέρηση όμως 30’ και ίσως μια ασυνεννοησία μεταξύ τους. Σε σχέση με τις φωτογραφίες έχει διαφορετικό μαλλί (σγουρό), αλλά από τη στιγμή που δεν φαίνεται πρόσωπο δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι η ίδια. Δεν μου συστήθηκε σαν Μυρτώ (δεν θυμάμαι τι όνομα μου είπε), αλλά έτσι κι αλλιώς πολλές φορές αλλάζουν όνομα. Ο σωματότυπος ταιριάζει πάντως.

Το πρόσωπό της δεν μου άρεσε, μέτριο θα έλεγα. Κανονικού αναστήματος, γύρω στα 22-25, μιλάει πολύ καλά Ελληνικά. Δεν ρώτησα καταγωγή, έχω μια υποψία όμως η οποία θα παραμείνει έτσι, λόγω και του χαμηλού φωτισμού. Μόλις βγήκε από το μπάνιο είδα ένα πολύ ωραίο σώμα, σφιχτό και νεανικό. Στήθος κανονικού μεγέθους και στητό. Μου ζήτησε τα χρήματα και ξεκινήσαμε.

Φιλί με γλώσσα, καλή πίπα, χρησιμοποιεί αρκετά το χέρι όμως. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις στο σεξ, συμμετείχε αρκετά με κινήσεις του κορμιού της. Κατά διαστήματα σταμάταγε για μια σύντομή πίπα (χωρίς να βγάζω το προφυλακτικό) και συνεχίζαμε. Γενικά δεν είπε σε κάτι όχι.

Ο 1ος και μοναδικός γύρος ολοκληρώθηκε στο μισάωρο. Μπήκε για μπάνιο και μόλις βγήκα και εγώ είχε ξεκινήσει να ντύνεται σιγά σιγά. Την ρώτησα αν στο πρόγραμμά της περιλαμβάνει και 2η εκτόνωση και της πρότεινα να ρωτάει πρώτα τον πελάτη πριν φύγει νωρίτερα. Ενοχλήθηκε όμως και ήταν λίγο αγενής στην απάντησή της. Η ατμόσφαιρα είχε χαλάσει στο δωμάτιο και στο τέλος μου άφησε μια περίεργη αίσθηση η συνάντηση αυτή.

Συμπερασματικά τώρα, εγώ δεν θα την ξανασυναντούσα λόγω της συμπεριφοράς της στο τέλος. Στο σεξ ήταν αρκετά καλή όμως -αν και δεν προσφέρει CIM/CIF- που κάποιες άλλες κάνουν στα 100Ε.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 24, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
80 (από 120)
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
H
14 reviews
Report this review Comments (1) | Was this review helpful? 10 2