Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 16 10 0.5
Call Girls 16 September, 2015 3928
Καθαρόαιμο αραβικό άλογο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Καλό φθινόπωρο σε όλους και κριτική για νέα κοπέλα στο χώρο την Νάγια. Συνάντηση στο τέλος της εβδομάδας που μας πέρασε για 2ωρο μια και το ένστικτό μου έλεγε ότι σε μία ώρα δεν θα είχαμε τον χρόνο να ξεδιπλώσουμε σωστά το πάθος μας! Χα Χα. Σίγουρα δεν το μετάνιωσα αν και τα 200 δεν είναι και λίγα στις μέρες μας.

Η Νάγια λοιπόν είναι μια αδύνατη κοπέλα με σφιχτό σώμα. Μελαχρινό μακρύ μαλλί που εμένα μ αρέσει πολύ. Είναι ψιλή περίπου στο 1.70 με μικρό στήθος και ρώγα που ανταποκρίνεται στην περιποίηση. Αδύνατα μακριά πόδια και ένα στητό ποπουδάκι που τρελαίνεται να τον δίνει.

Το κορίτσι είναι νέο στο χώρο με όλα τα θετικά και αρνητικά που έχει αυτό. Στην αρχή έχει μια μικρή αμηχανία αλλά μόλις σε γνωρίσει λίγο λύνεται. Μαζί είχαμε χημεία και σίγουρα αυτό βοηθάει αλλά γουστάρει το σεξ και αυτό μετράει.

Στον αγώνα τώρα δυνατό σεξ χωρίς ταμπού. Πίπα δυνατή βαθιά με gagging και όλο μέσα. Σεξ σε όλες τις στάσεις αλλά τι να λέμε τώρα η κοπέλα γουστάρει το άναλ τελεία και παύλα. Ο τρόπος που έχυνε και έτρεμε το κορμί της ολόκληρο έδειχνε ότι το απολάμβανε αυτό που γινόταν και ότι έκανε ήταν με χαρά. Σόρρυ δεν είμαι από εκείνους που περιγράφουν λεπτό προς λεπτό όλη την συνάντηση αλλά εν ολίγοις η Νάγια είναι μια νεαρή κοπέλα που γουστάρει το δυνατό σεξ και θέλει να περνάει καλά ο πελάτης.

Προσοχή όμως μιλάμε για PSE ρυθμούς όλο το 2ωρο! Πιστεύω όμως πως όσοι γουστάρουν έντονο σεξ και άναλ πρέπει να την έχουν τουλάχιστον στα υπ ΄οψιν.
Δεν λέω ξέρω πως είναι η κοπέλα σε GFE καταστάσεις αλλά νομίζω πως θα είναι σαν να έχεις το καθαρόαιμο αραβικό άτι και αντί να το καβαλάς και να τρέχει, να το έχεις να κάνει βόλτες τουρίστες σε νησί, κρίμα και άδικο!

Ρολόι δεν κοίταξε και σίγουρα έκατσε και λίγο παραπάνω από 2 ώρες . Στο social έχεις να κάνεις με έξυπνη νεαρή κοπέλα οπότε μπορείς να πεις και δυο κουβέντες αν θέλεις. Επίσης δεν καπνίζει για όσους τους ενδιαφέρει.

Τώρα συζήτηση για vfm δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ανοίξουμε τα έχουμε πει 1000 φορές. Τα 200 για 2ωρο δεν είναι λίγα αλλά το πρόγραμμα είναι πλήρες χωρίς μα και μου. Ο καθένας αποφασίζει μέχρι που να μπορεί και θέλει να απλωθεί. Εγώ σίγουρα θα την ξανασυναντήσω. Νομίζω πως κάνει και 1ωρο ραντεβού αλλά προτιμάει τα 2ωρα. Περισσότερες λεπτομέρειες όμως από την ίδια, ααα και για προλάβω και τα «θέλω τα τηλ. της» . που θα αρχίσουν τώρα:

Μια και η ίδια θέλει να ελέγχει που δίνει το τηλ. της, θα πρότεινα αφού είμαι σίγουρος θα διαβάσει και την κριτική εδώ να ανοίξει ένα προφίλ αν δεν το έχει κάνει ήδη (αχ ρε Mad για σένα δουλεύω :-) ) να ανεβάσει και καμμιά φωτό από αυτές που μου ζήτησε και την έβγαλα και να κανονίσει το πρόγραμμα της.

Αυτά από μένα να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα …

Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 18, 2015
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
200
Service Style
PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
  • Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 September, 2015
Σε ευχαριστω για την κριτική σου ... αλλά τηλ που βρίσκουμε :)
S
stavrosp
22 September, 2015
Πως την βρίσκουμε την Νagia rtfm?
P
papastaus
22 September, 2015
rtfm Μπορεί να μην το γνώριζες άλλα η Ναγια δεν ειναι νέα στον χωρο,το κάνει αρκετούς μήνες χωρίς την απαιτουμενη δημοσιότητα και κάνει μόνο δίωρα 200ευρω.
B
beverly
23 September, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν διαφωνω απλά δεν έχει γράψει (απο επιλογή της πιστεύω) τα χλμ που έχουν άλλες ...
R
rtfm
23 September, 2015
Δε βαριέστε πί δυο ώρες; Εγω αφόρητα
F
filippo
23 September, 2015

Ανάλογα την κοπέλα, αλλά γενηκά όχι προτιμάω 2ωρα η τσέπη μου πάλι όχι ...
R
rtfm
05 November, 2015
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΡΩ.ΕΧΕΙΣ ΤΗΛ?
L
look
02 December, 2016

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΤΗΛ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ
T
turbox71
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8