Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.1 16 10 0.5Σκέτη κ@υλα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Για το χώρο τα έχω ήδη πει.Η νανσυ είναι μια μελαχρινή κοπέλα με μακριά μαλλιά.Ειναι σκέτη κ@υλα.Αυτο έχω να πω.Με το που μου άνοιξε την πόρτα μου έκανε αμέσως το κλικ,ότι θα περάσω καλά μαζί της.Μου έδειξε το χώρο και με ρώτησε αν θέλω να δω τις άλλες κοπέλες.Τις είπα ότι δεν ήταν ανάγκη.Αφου κανονίσαμε ώρα και τιμή,μπήκα για ένα φρεσκάρισμα.Στη συνέχεια επέστρεψα στο δωμάτιο,όπου μετά από δύο λεπτά ήρθε το μωρό.Με ρώτησε τι θέλω πρώτα,αλλά δεν πρόλαβα να σκεφτώ και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα.Ε,μετά από αυτό δεν είχα μυαλό για μασάζ.
Πέρασα πολύ ωραία με τη νανσουλα.Στοματικο απίστευτο,νινακι για τρελό γλυψιμο.Αλλαξαμε αρκετές στάσεις στους δύο γύρους που ακολούθησαν.Ποτε δυνατά και πότε πιο ηρεμα.Πρωκτικο δεν κάναμε.Λογικα δεν κάνει,αλλά δεν το ζήτησα,για να πω την αλήθεια.
Έφυγα πολύ ικανοποιημενος,έστω και χωρίς μασάζ. Για να πω την αλήθεια,δεν με πολυενδιεφερε,από την αρχή.
Θα ξαναπάω σίγουρα.Νανσουλα μου είσαι υπέροχη...
Ελπίζω να βοήθησα.Αξιζει μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο χώρο.
Πέρασα πολύ ωραία με τη νανσουλα.Στοματικο απίστευτο,νινακι για τρελό γλυψιμο.Αλλαξαμε αρκετές στάσεις στους δύο γύρους που ακολούθησαν.Ποτε δυνατά και πότε πιο ηρεμα.Πρωκτικο δεν κάναμε.Λογικα δεν κάνει,αλλά δεν το ζήτησα,για να πω την αλήθεια.
Έφυγα πολύ ικανοποιημενος,έστω και χωρίς μασάζ. Για να πω την αλήθεια,δεν με πολυενδιεφερε,από την αρχή.
Θα ξαναπάω σίγουρα.Νανσουλα μου είσαι υπέροχη...
Ελπίζω να βοήθησα.Αξιζει μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο χώρο.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 13, 2016
Πόλη
Αθηνα
Διάρκεια Μασάζ
1,5 ωρα
Τιμή €
140
Χώρος
Incall / Στο χώρο της
Τεχνική στο μασάζ