Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 16 10 0.5
Nancy Athens Massage Girl 6947727607
Massage GIrls / Μασαζοκόριτσα 18 March, 2016 45906
Φωτια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Συναντηση με τη Nancy στο Acropolis

Αφου εφαγα λιγη ωρα να βρω την εισοδο (το παρκινγκ Σ/Κ ειναι πανευκολο παντως) μου ανοιξε η Nancy η οποία είναι ευγενέστατη και πάρα πολύ sexy και μέχρι να ετοιμαστώ είχε έρθει στο δωμάτιο. Χάρηκα που την πέτυχα γιατί τη συγκεκριμένη είχα στόχο να συναντήσω, οπότε ξεκινήσαμε καλά.

Εμφάνιση

Η Νανσυ ταιριάζει αρκετά στα πρότυπα μου. Μελαχροινή με μακρυά σπαστά μαλλιά. Όμορφο προσωπάκι. Περίπου 1.65. Σφιχτό κορμάκι, μικρόμεσαίο βυσάκι, καλό κωλαράκι, όχι πολύ μεγάλο αλλα πεταχτό και ξυρισμένο μουνάκι. Γενικά η εικόνα της petite μελαχροινής παρουσίας που μου αρέσει και που δε βρίσκω στα γραφεία.

Μασαζ

Το Μασαζ της Νανσυ (χαλαρωτικό) ήταν μια χαρά. Βοήθησε και η όλη της παρουσία και ο τρόπος της που μ΄έκανε να χαλαρώσω πολύ αν και πήγαινα πρώτη φορά στο εν λόγω κατάστημα.

Στα του αγώνος:

Ορεκτικό: Σέξυ κινησεις απο μέρους της και ένα πάρα πολύ καλο και καυλωτικό στομάτικο. Χάδια στο τέλειο κωλαράκι και στο μουνάκι της και στο στήθος της το οποίο αν και μικρό είναι πολύ καλό.
Κυρίως πιάτο: Είσοδος σε ένα μουνάκι το οποίο ήταν στενό και χωρίς κρεμούλες κτλ (μάλλον βοήθησε και το οτι πήγα νωρίς) και εναλλαγή πολλών στάσεων. Ανάσκελα, Πισοκωλλητό, Cowgirl στον καναπέ και πουθενά δεν είπε όχι. Ίσα ισα τα έδωσε όλα στον αγώνα και ας τη καθυστέρησα και κανένα πεντάλεπτο παραπάνω σίγουρα.

Ζήτησα να τελειώσω πάνω στο τέλειο petite κωλαράκι της και δε μου είπε όχι και κάπως έτσι βάλαμε ένα τέλος.

Επιδόρπιο: Με το τελείωμα, η διάθεση της Nancy δεν άλλαξε. Συνέχισε να είναι χαμογελαστή και ευχάριστη. Σημαντικό γιατί δείχνει οτι τα τιμάει τα λεφτά της και δε κάνει ξεπέτα. Έκανα μπανάκι, φιληθήκαμε και έφυγα. Εν κατακλείδι ένα τίμιο μασάζ μαζί με μια πολύ καλή συνεύρεση με ένα όμορφο petite μελαχροινό. Σίγουρα θα τη ξανασυναντήσω.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 03, 2016
Πόλη
Συγγρουαλα Λουμπουρ
Διάρκεια Μασάζ
30'
Τιμή €
60
Χώρος
Incall / Στο χώρο της
Τεχνική στο μασάζ