Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 12 10 0.5Νάσια-A new hope.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμμετοχή
8.5
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Η Νάσια είναι ένα 23χρονο κορίτσι, γλυκύτατο, με τεράστιο χαμόγελο και ακόμα πιο μεγάλη διάθεση για σεξ.
Γύρω στα 1,64μ, στήθος 2αρι, μπουτάκια και κώλος-μπαμπάτσικα και very sexy ! Στο πρόσωπο θυμίζει κορίτσι της διπλανής πόρτας. Έχει πολύ ωραία επιδερμίδα και είναι πεντακάθαρη και μυρωδάτη.
Ο κορίτσαρος έφτασε στην ώρα του και αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, μπήκε για ντουζάκι. Επέστεψε με λευκά τρικαυλέ εσώρουχα και πονηρό βλέμα.
Ξεκίνημα με φιλιά και μπαλαμούτι, και σε λίγο πήρε την κατηφόρα για να φάει το σαλάμι. Εξαιρετική πίπα, με φούλ σάλιο, ρουφήγματα, φτυσίδια, βογκητά και παπαροπεριπέτειες... Επειδή κατάλαβα ότι αν συνέχιζε, δε θα συνέχιζα εγώ, τη σταμάτησα και το γύρισα σε γλυφομουνοκωλάδα, την οποία και απόλαυσε δεόντως, μέχρι που μου ζήτησε η ίδια να βάλλουμε σκούφο.
Πρώτα εκείνη από πάνω, με ωραίο κούνημα, body contact, μουρμουρητά και καύλα...Συνέχεια με μένα από πάνω και τη Νάσια να ζητάει όλο και πιο δυνατό σφυροκόπημα...Δεν πρόλαβα να της τα δώσω στο στόμα και μου παραπονέθηκε με πολύ νάζι... Impessive !
Δεύτερος γύρος, με ακόμα μια καταπληκτική πίπα και κάρφωμα στα 4. Super στησίματα και higlight η απίστευτη κωλάρα, την οποία και απόλαυσα για αρκετή ώρα με την αντίστοιχη συμμετοχή της Νάσιας.
Έμεινα καθ' όλα ευχαριστημένος και θα την ξαναδώ σίγουρα.
Γύρω στα 1,64μ, στήθος 2αρι, μπουτάκια και κώλος-μπαμπάτσικα και very sexy ! Στο πρόσωπο θυμίζει κορίτσι της διπλανής πόρτας. Έχει πολύ ωραία επιδερμίδα και είναι πεντακάθαρη και μυρωδάτη.
Ο κορίτσαρος έφτασε στην ώρα του και αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, μπήκε για ντουζάκι. Επέστεψε με λευκά τρικαυλέ εσώρουχα και πονηρό βλέμα.
Ξεκίνημα με φιλιά και μπαλαμούτι, και σε λίγο πήρε την κατηφόρα για να φάει το σαλάμι. Εξαιρετική πίπα, με φούλ σάλιο, ρουφήγματα, φτυσίδια, βογκητά και παπαροπεριπέτειες... Επειδή κατάλαβα ότι αν συνέχιζε, δε θα συνέχιζα εγώ, τη σταμάτησα και το γύρισα σε γλυφομουνοκωλάδα, την οποία και απόλαυσε δεόντως, μέχρι που μου ζήτησε η ίδια να βάλλουμε σκούφο.
Πρώτα εκείνη από πάνω, με ωραίο κούνημα, body contact, μουρμουρητά και καύλα...Συνέχεια με μένα από πάνω και τη Νάσια να ζητάει όλο και πιο δυνατό σφυροκόπημα...Δεν πρόλαβα να της τα δώσω στο στόμα και μου παραπονέθηκε με πολύ νάζι... Impessive !
Δεύτερος γύρος, με ακόμα μια καταπληκτική πίπα και κάρφωμα στα 4. Super στησίματα και higlight η απίστευτη κωλάρα, την οποία και απόλαυσα για αρκετή ώρα με την αντίστοιχη συμμετοχή της Νάσιας.
Έμεινα καθ' όλα ευχαριστημένος και θα την ξαναδώ σίγουρα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
December 09, 2020
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
- Deep Throat
- Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
D
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 December, 2020
Ωραίος
K
kostas-papadopoulos-2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
53 thoughts on “Nasia 23gr”
Comments are closed.
Ακυρο λάθος κοπέλα μπερδεύτηκα , με νάσια δεν υπάρχει πρόβλημα
@demonasg δεν διαφωνώ αλλα οταν σου απαντάει κατι και της λες κάτι και περιμένεις το ΟΚ για ενα ραντεβού και εξαφανίζεται,
λες πάλι καλά που δεν κανόνισα και να φάω κανενα στήσιμο στο ξενοδοχείο.
H Νάσια είναι και ωραιο κορίτσι και ωραια σε όλα της , απλά είναι δυσεύρετη . Το στιλ της είναι πραγματικά ιδιαίτερο και εμένα προσωπικά μου κάνει.
Ε ναι, αφού έτσι πρέπει…
Ειναι ενας πατεώνας αυτός αχαχαχαχαχαχαχα
παντού απλώνεις τα πλοκάμια σου παλικάρι μου {black}:laugh: {black}:laugh: {black}:laugh: {black}:laugh: {black}:laugh: {black}:wink: {black}:wink:
Καλημέρα κορμάρα !
Σωματάρα!!
και νόμιζα οτι σε χάσαμε για τα καλά αχαχαχαχαχαχαχα
[attach]37019[/attach]
Ένιωσα ότι σας έχω παραμελημένους…