Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 12 10 0.5θα μπορούσε να είναι η γειτόνισσα σου...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
7.5
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Καλησπέρα και καλή Χρονιά σε όλους.
Δεν είμαι πολύ δραστήριος στο forum καθώς είμαι στο εξωτερικό αρκετό διάστημα. Συνάντηση με την Νάσια την περίοδο των Χριστουγέννων. Μια κοπέλα της διπλανής πόρτας, θα μπορούσε να είναι η γειτόνισσα σου. Καθημερινό γλυκό πρόσωπό, μικρό βυζάκι αλλά ωραία ρώγα (στην δεξιά έχει και ένα σκουλαρικάκι) με ωραία επίπεδη κοιλία και λίγο μεγάλα μπουτάκια, που εμένα προσωπικά δεν με χαλάνε. Ευδιάθετη, καθαρή και με διάθεση να σε χαλαρώσει και να περάσεις καλά. Αριστοτεχνική πίπα, βαθιά και με την ένταση που ήθελα χωρίς "μη" και "'όχι" και έτσι τελείωσα στο στόμα της και το απόλαυσα πολύ. Στο σεξ δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες, πρέπει να της πεις εσύ τι θες αλλά δεν θα πει όχι σε κάτι. (στα πλαίσια και τα πράγματα που θέλω εγώ στο σεξ). Ήταν η πρώτη μας συνάντηση και για αυτό η Νάσια δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες και για αυτό έπρεπε να κατευθύνω εγώ περισσότερό την συνάντηση. Η μόνη παρατήρηση που έχω είναι ότι είχε ξεχάσει τα προφυλακτικά και έτσι χάσαμε αρκετή ώρα καθώς έψαχνε τα πράγματά της όσο ήταν στο μπάνιο. Τελικά ζητήσαμε από το ξενοδοχείο να μας δώσει. Το αναφέρω απλώς σαν παρατήρηση και όχι ως αρνητικό, καθώς στον καθένα μας μπορεί να συμβεί να ξεχάσει κάτι. Για αυτό πιστεύω την επόμενη φορά, θα καθίσει λίγο παραπάνω χρόνο στο ραντεβού.....
Δεν είμαι πολύ δραστήριος στο forum καθώς είμαι στο εξωτερικό αρκετό διάστημα. Συνάντηση με την Νάσια την περίοδο των Χριστουγέννων. Μια κοπέλα της διπλανής πόρτας, θα μπορούσε να είναι η γειτόνισσα σου. Καθημερινό γλυκό πρόσωπό, μικρό βυζάκι αλλά ωραία ρώγα (στην δεξιά έχει και ένα σκουλαρικάκι) με ωραία επίπεδη κοιλία και λίγο μεγάλα μπουτάκια, που εμένα προσωπικά δεν με χαλάνε. Ευδιάθετη, καθαρή και με διάθεση να σε χαλαρώσει και να περάσεις καλά. Αριστοτεχνική πίπα, βαθιά και με την ένταση που ήθελα χωρίς "μη" και "'όχι" και έτσι τελείωσα στο στόμα της και το απόλαυσα πολύ. Στο σεξ δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες, πρέπει να της πεις εσύ τι θες αλλά δεν θα πει όχι σε κάτι. (στα πλαίσια και τα πράγματα που θέλω εγώ στο σεξ). Ήταν η πρώτη μας συνάντηση και για αυτό η Νάσια δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες και για αυτό έπρεπε να κατευθύνω εγώ περισσότερό την συνάντηση. Η μόνη παρατήρηση που έχω είναι ότι είχε ξεχάσει τα προφυλακτικά και έτσι χάσαμε αρκετή ώρα καθώς έψαχνε τα πράγματά της όσο ήταν στο μπάνιο. Τελικά ζητήσαμε από το ξενοδοχείο να μας δώσει. Το αναφέρω απλώς σαν παρατήρηση και όχι ως αρνητικό, καθώς στον καθένα μας μπορεί να συμβεί να ξεχάσει κάτι. Για αυτό πιστεύω την επόμενη φορά, θα καθίσει λίγο παραπάνω χρόνο στο ραντεβού.....
Πληροφορίες
Ημερομηνία
December 27, 2020
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
- Deep Throat
- Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
M
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
53 thoughts on “Nasia 23gr”
Comments are closed.
Ακυρο λάθος κοπέλα μπερδεύτηκα , με νάσια δεν υπάρχει πρόβλημα
@demonasg δεν διαφωνώ αλλα οταν σου απαντάει κατι και της λες κάτι και περιμένεις το ΟΚ για ενα ραντεβού και εξαφανίζεται,
λες πάλι καλά που δεν κανόνισα και να φάω κανενα στήσιμο στο ξενοδοχείο.
H Νάσια είναι και ωραιο κορίτσι και ωραια σε όλα της , απλά είναι δυσεύρετη . Το στιλ της είναι πραγματικά ιδιαίτερο και εμένα προσωπικά μου κάνει.
Ε ναι, αφού έτσι πρέπει…
Ειναι ενας πατεώνας αυτός αχαχαχαχαχαχαχα
παντού απλώνεις τα πλοκάμια σου παλικάρι μου {black}:laugh: {black}:laugh: {black}:laugh: {black}:laugh: {black}:laugh: {black}:wink: {black}:wink:
Καλημέρα κορμάρα !
Σωματάρα!!
και νόμιζα οτι σε χάσαμε για τα καλά αχαχαχαχαχαχαχα
[attach]37019[/attach]
Ένιωσα ότι σας έχω παραμελημένους…