Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 4 10 0.5
Nastia
Call Girls 16 August, 2021 2917
λουκουμάκι
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.5
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμμετοχή
 
8.5
Συμπεριφορά/Social time
 
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.5
με το γραφείο όλα οκ.
η νεαρά μας ήρθε στην ώρα της, I know you μου είπε με το που με είδε και έδωσε φιλί για το καλησπέρα.
στα λευκά ντυμένη σαν νυφούλα , το μόνο που έλειπε ήταν η ανθοδέσμη στο χέρι. Τον γαμπρό της μιας ώρας τον είχε βρει.
πέρασε μέσα , της πρόσφερα κρασί και είπαμε δυο κουβέντες όσο μπορείς με google translate , παρεμπιπτόντως πιο πολλές λέξεις ξέρει ελληνικά παρά αγγλικά.
Τελειώσαμε το σιγαρέτο και με καβάλησε, φιλιά μπόλικα με γλώσσα έδινε . Στάση για να βγάλει το συνολάκι της , λευκά εσώρουχα φυσικά φόραγε τα πέταξε και αυτά. Κορμάκι μαυρισμένο , στηθάκια μικρά, τρυφερά, μυτερά , πωπουδάκι αφράτο , μοσχομύριστη και περιποιημένη.
Ζήτησε να περάσουμε εντός κρεβατοκάμαρας όπου με έγδυσε και τον πήρε στο στόμα της, πιπούλα καλή, με τα δυο της χέρια στα κωλομέρια μου , ντιπ το προσπάθησε και το πέτυχε , πνιγόταν αλλά εκεί .
Πήρε έναν δονητή από το κομοδίνο και άρχισε να παίζει , πίπα έπαιρνε ταυτόχρονα, πήρα και δεύτερο δονητή και της τον έβαλα μέσα αυτόν. Εντάξει τα μάτια της είχαν γυρίσει της νεαράς μας,
Κατέβηκα και γω να την περιποιηθώ , βγάζω δονητή βάζω γλώσσα και δάκτυλο, μούσκεμα , να μουρμουράει , να αναστενάζει , κεφαλοκλείδωμα με τις μπουτάρες και τελείωσε με σπασμούς .
Ξάπλωσε δίπλα μου παραδομένη και ζήτησε διάλειμμα , εντός λεπτού όμως όρμησε και ξανάρχισε τα φιλιά και να μου τον παίζει , κατέβηκε και τον ξαναπήρε στο στόμα , το έχει το mouthfuck τελικά.
βάλαμε την πλαστικούρα και εισχώρησα στο στενό μουνάκι της, αρχίσαμε ιεραποστολικά, γαντζώθηκε πάνω μου η κοπελιά μας και ανέλαβε δράση, σήκωσε την λεκάνη της και καρφωνόταν με δύναμη , όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά. τα νύχια της καρφωμένα στην πλάτη μου , για μπάνιο αυτό το ΣΚ δεν με βλέπω.
Το γυρίσαμε στα 4 και κόντρα τράβηγμα αλογοουράς , με συνοδεία καμίας μπάτσας , φωνές αρκετές από μεριάς της και ήρθε το τέλος μας.
διάρκεια 45 λεπτά γεμάτα το ένα ημίχρονο και το μοναδικό.
φρεσκαριστήκαμε , είπαμε δυο κουβέντες οι τρεις μας, εκείνη, ο γκούγκολας και γω , πήρε τον οβολό της και καλό μας βράδυ.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 31, 2022
Πόλη
σπίτι μου
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
Extra ball
Οχι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Σχέση Πελάτη / Escorts
Πρώτη μου φορά
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού