Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 9 10 0.5
Natali  AGN Call Girls Αθήνα,Athens,Greece
Call Girls 03 April, 2019 8564
Ζαχαρωτό !!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμμετοχή
 
10.0
Συμπεριφορά/Social time
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Μετά από μια εβδομάδα κόλαση στη δουλειά που με έφερε στα όριά μου, είπα να με επιβραβεύσω με ένα όμορφο καβλομαναροπίπινο του γάλακτος, έτσι για να κλείσει καλά η εβδομάδα.
Επικοινωνία και συννεννόηση με το γραφείο άψογη και το κορίτσι ήταν στην ώρα του στο χώρο μου.

Μπήκε σπίτι και νόμιζες ότι καλπάζει άλογο στο σαλόνι, γέμισε ο τόπος γυναίκα !! Ψηλή κοντά στο 1.75, κορμάρα με βυζάρες και υπέροχο κώλο, περιποιημένη και μυρωδάτη, χαμογελαστή με ένα υπέροχο μουτράκι, ευδιάθετη, ήρθε για να γαμηθεί και να το ευχαριστηθεί κι αυτή. Πολύ ωραίο δέρμα ( α ρε νιάτα ), απαλό, βελούδινο για πολύ χαϊδολόγημα, φιλάει υπέροχα και τσιμπουκώνει ακόμη καλύτερα. Στα 4 η θέα απερίγραπτη! Πλαστικούρες, τατού, και τέτοια δεν υπάρχουν. Και έχει μια φωνούλα, χα χα , σκέτη αμαρτία !! Έπεσε επικό μπαλαμούτι και χαμούρεμα μέχρι τέλους. Και τι ωραία τσακίρικα ματάκια που έχει το άτιμο !!!

Οι αντιδράσεις στο σεξ αληθοφανείς , χωρίς υπερβολές δείχνει να το θέλει όσο κι εσύ, υγραίνεται εύκολα, σε φτιάχνει ο τρόπος που σε κοιτάει, αναστενάζει και βγάζει αυτές τις φωνούλες που σου κάνει την καύλα ακόμη πιο έντονη. Εγώ είμαι του gFE κυρίως αλλά η μικρή είναι ...παντός καιρού πιστεύω. Θα ικανοποιήσει και τους πιπινολάτρεις, και τους βυζολάγνους και τους gfe fanatics. Η κάθε κοπέλα σου βγάζει και κάτι διαφορετικό. Η Ναταλι μου θύμισε σε κάποιες στιγμές την Melissa που δούλευε πιο παλιά στο AGN και την Marina από τις πιο πρόσφατες.

Η Ναταλι είναι η χαρά της ζωής, η χαρά του άντρα, σε έχει άρχοντα και δεν χορταίνεται. Έχει φυσική ομορφιά, δεν χρειάζεται μακιγιάρισμα και διάφορα άλλα για να αναδειχτεί. Θηλυκότατο κορμί και πολύ θετική αύρα σαν άτομο. Νομίζω οι φωτό την αδικούν. Της αρέσει αυτό που κάνει και θέλει να περάσετε και οι δύο καλά, οπότε έχει ότι χρειάζεται για να περάσει ευχάριστα χωρίς απρόοπτα η όλη φάση. Εγώ πήρα αυτό που ήθελα μετά από μια εβδομάδα κόλαση και χαλάρωσα. Κοιμήθηκα σαν ...πουλάκι μετά. Χα χα!

Εγκρίνεται!
Και είπαμε , τα νιάτα είναι ανίκητα !!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 09, 2019
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
280
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
  • Τα φτύνει
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
50
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 November, 2019
Μπράβο πάντα τέτοια. Το μωράκι είναι καιρό τώρα στη wish list μου
V
voyager
11 November, 2019
Να την πάρεις. Είναι σκέτη γλύκα! Είναι κάτι ενδιάμεσο από Marina - Melissa στο πιο νεανικό....next time με βλέπω τρίωρο ....χα χα
A
aragorn135
11 November, 2019
μας έχει φτιάξει την βδομάδα
D
demonasg
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση