Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 9 10 0.5
Natali  AGN Call Girls Αθήνα,Athens,Greece
Call Girls 03 April, 2019 8564
Έτσι και έτσι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

6.5
Συμπεριφορά/Social time

6.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Γεια σας και πάλι.
Συνάντηση με την Νάταλι κάπου στον Ιούλιο μετά τις καλές κριτικές που είχα διαβάσει.
Από εμφάνιση η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη το σώμα της είναι πολύ καλό με λίγα κιλάκια παραπάνω εκεί πέρα που πρέπει Χωρίς καμιά ενόχληση το στήθος της είναι πάρα πολύ καλό φυσικό αν θυμάμαι καλά και το πρόσωπο της είναι πάρα πολύ γλυκό και όμορφο.
Στο παιχνίδι τώρα παρόλα αυτά που ειχα διαβάσει στις κριτικές εμένα δε μου βγάλε κάτι.
Μπορεί να ήταν κουρασμένη μπορεί να μην είχε όρεξη εκείνη την ώρα αλλά πάντως εμένα δεν μου έβγαλε κάτι τρελό. Δυστυχώς για την μόλις την είδα αμέσως πήρα φωτιά και είπα ότι θα περάσουμε καλά αλλά λίγο το χαλαρό της στυλ λίγο Η πίπα της ήτανε λίγο ανούσια σαν να μην είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο με ξενέρωσε.
Παρόλαυτα αλλάξαμε κάποιες στάσεις είχε καλά στησίματα και ωραίες φωνούλες ειδικά όταν την εγλειφα αναστέναζε πολύ όμορφα Αλλά δε μου έδωσε τίποτα παραπάνω για να πω το Ουαλού.
Ήταν πεντακάθαρη πάντως και σίγουρα θα την ξαναπάρω γιατί μάλλον κάτι δεν πήγε καλά εκείνη την ημέρα μπορεί να έχει κάποιο θέμα ή οτιδήποτε άλλο θα εμπιστευτώ τις κριτικές και θα κάνω μια επανάληψη .
Σίγουρα της αξίζει με τις κριτικές που έχει ίσως ήταν η κακιά στιγμή γι’ αυτό θα επανέλθω για την Νάταλι με δεύτερη κριτική.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 03, 2020
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €