Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 6 10 0.5
Call Girls 06 April, 2012 904
ΩΡΑΙΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Η Ναταλι ένα μωρό 21 χρονών απο την Βουλγαρία είναι απρόσμενα καλή για την ηλικία της και τα κιλά της. Αδυνατούλα , κοντούλα πεντακάθαρη και πάντα με το χαμόγελο. Μπήκε στο δωμάτιο του Hotel ''παγκράτι'' (όπου ακόμη να βάλουν μια κουρτίνα και μια κρεμάστρα.) , με ένα γλυκό χαμόγελο την αγκάλιασα και την φίλισα και αμέσως έφυγε το άγχος της. Χωρίς καθυστέρηση μπήκε στο μπάνιο , πλύθηκε και βγαίνοντας έπεσε επάνω μου στο στρογγυλό κρεβάτι. Φιλιά απανωτά μέχρι λάρυγκα και με γύρισε ανάσκελα κατεβαίνοντας σιγα-σιγά και βασανιστικά κάτω. Αρπαξε με το στόμα της όλο το εργαλείο και το εξαφάνισε. Σηκώνομαι λίγο να την κοιτάξω και μου χαμογελάει με τα μεγάλα μαύρα μάτια της. Με τυράννισε 10 λεπτά και ενώ εγώ βογγούσα πήρε όλη την κρέμα στο στόμα της. Με αγκάλιασε χαμογελαστή και την έστειλα στο μπάνιο να πλυθεί . Μετά έκανα και εγώ ντούς και προσπαθήσαμε να μιλήσουμε. Λίγο ιταλικά λίγο ελληνικά και λίγο με τα χέρια συνεννοηθήκαμε στα βασικά. Συγχρόνως με τα χέρια της άρχισε μα με χαιδεύει πάλι μέχρι πού ''εγέρθητι''. Πάλι μου τον πήρε λίγο στο στόμα και φορώντας με μαεστρία το λάστιχο κάθησε επάνω μου ανάποδα και εγώ να χαιδεύω το μαύρο κολλαράκι της. Μόνη της ήρθε στα τέσσερα γιατί μετά μου είπε ότι της αρέσει πολύ αυτή η στάση. Η αλήθεια είναι ότι αντέχει πολύ το σφυροκόπημα και το ευχαριστιέται με φωνούλες. Δεν άφγησα να χύσω χαιδεύοντας την πίσω τρυπίτσα της. Την ρώτησα τι παίζει απο πίσω και μου λέει λίγο γιατί πονάει. Την υποσχέθηκα την άλλη φορά θα το δοκιμάσουμε. Αφού ξαναπλυθήκαμε ήθελε και συνέχεια αλλά της είπα ότι με την ηλικία μου δύο και πολλά είναι. Γενικά η Ναταλί άμα μάθει και λίγα ελληνικά ή έστω αγγλικά θα κάνει καριέρα στην Ελλάδα και την βλέπω διάδοχο της Αλεξάνδρας. Βέβαια θέλει δουλειά ακόμη αλλά φαίνεται προθυμη για τα πάντα. Αξίζει όμως 100% τα ευρώ πού ζητάει.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 14, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 May, 2012
Λεγε ετσι και αν μενουν και στο ιδιο σπιτι θα της κανει η Αλεξ τη ζωη κολαση της μικρης... κατα τα αλλα πολυ ενδιαφερουσα κριτικη
P
pink-floyd
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση