Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Escorts 08 December, 2010 141
What baby…what do you want now ?
Γενική βαθμολογία 
 
7.0
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
7.0
Εμφάνιση σώμα 
 
7.0
Συμμετοχή 
 
6.0
Συμπεριφορά/Social time 
 
7.0
Καθαριότητα κοπέλας  
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
6.0
Η συνάντηση με τη Nataly έγινε την πρώτη μέρα που έφτασε Αθήνα . Δεν έχει ξαναδουλέψει στα μέρη μας , ούτε γενικότερα στο Νότο όπως ανέφερε η ίδια , μάλλον εννοούσε Ιταλία & Τουρκία , αλλά κυρίως στο βορρά , Ιρλανδία & Φινλανδία . Κοινώς η συνάντηση , για τα δικά μου δεδομένα ήταν κασκαντεριλίκι , αφού δεν υπήρχαν πληροφορίες , παρόλα αυτά είπα να το κάνω .

Η συνάντηση για Outcall κλείστηκε μέσω του γραφείου με λίγα SMS . H Karin που με εξυπηρέτησε , ήταν πάρα πολύ ευγενική & εξυπηρετική . Η ενημέρωση από την πλευρά της , με ενημέρωσε ακόμα και για το πότε ξεκίναγε η Nataly από το ξενοδοχείο της να έρθει στο Outcall , άψογη . Λόγω του ότι υπήρχε πίεση χρόνου από δικής μου πλευράς , φρόντισε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση , στο σημείο που όταν έφτασε η Nataly μου έκανε παράπονα ότι αγχώθηκε .

Η Nataly τώρα , είναι ότι βλέπει κάποιος στις φωτογραφίες της , ίσως και λίγο καλύτερη ,μια και μου φάνηκε πιο αδύνατη . 25 χρονών , εγώ την έκανα και λίγο μικρότερη και όταν της το είπα μου είπε ότι της κάνω κομπλιμέντα , ψηλή 1.75 , με απαλή λευκή επιδερμίδα , φυσικό στήθος . Παρότι είναι λεπτή , μου φάνηκε αγύμναστη , χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι . Νεανικό , συμπαθητικό πρόσωπο , αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο . Αγγλικά κάτω του μετρίου , οπότε και η συνεννόηση πέρα των βασικών , είχε δυσκολίες . Πολλά από αυτά που μου έλεγε , ακόμα δεν έχω καταλάβει τι εννοούσε .

Το να κρίνω τη συνάντηση μας με μόνο υποκειμενικά κριτήρια , πιστεύω ότι θα είμαι άδικος απέναντι της , και δεν θέλω . Οπότε θα τη κρίνω την σαν CG , μια και σε αυτή την κατηγορία θα είναι πιο δίκαιο & λόγο κόστους , και σαν CT με το τι ψάχνω εγώ να βρω .
Αν κάποιος ψάχνει μια συνάντηση λοιπόν , με ένα νέο , όμορφο , κορίτσι , με καλό σώμα , που κάνει σχετικά καλή , υγρή πίπα , με χέρι κάποιες φορές , δεκτική σε όλες τις στάσεις , θέλει καθοδήγηση “What baby…what do you want now ?” , δίνει φιλάκια , άλλα βαθιά άλλα ρηχά , που γενικότερα θέλει να περάσεις καλά και προσπαθεί για αυτό , είναι μια χαρά . Αν βάλεις και ότι μένει σε πολύ καλό 5* ξενοδοχείο , σαφώς υπερτερεί από όλες αυτές που κυκλοφορούν από τα ελληνικά γραφεία με 140 & 150 ευρώ + Hotel .

Όταν όμως τα θεωρείς όλα τα παραπάνω δεδομένα , και περιμένεις εκείνη να σε μετρήσει στο τι θέλεις , να παίξει μαζί σου σα ναζιάρα γάτα , μέχρι να σε ανάψει , και κάποια στιγμή να μεταμορφωθεί σε πεινασμένη τίγρη και να σε κατασπαράξει , ξεχάστε το . Υπήρξε στιγμή που αναρωτήθηκα , τι κάνω εγώ εκεί , και ταυτόχρονα στεναχωριόμουνα να τη βλέπω να κάνει φιλότιμες προσπάθειες να περάσω καλά , και εγώ να μην ανταποκρίνομαι . Να φταίει το γεγονός , ότι κάποιες άλλες με κακομάθανε , ίσως . Όπως σίγουρα φταίει , ότι δεν συμβιβάζομαι με κάτι μέτριο ή απλά καλό , όταν έχω βιώσει το καλύτερο , με τα δικά μου πάντα δεδομένα .

Στο ερώτημα λοιπόν αν θα την ξανασυναντούσα , σίγουρα όχι . Αν θα σύστηνα σε κάποιον να πάει… ας κρίνετε μόνοι σας .

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 10, 2010
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
200
Εξτρά €
20 Taxi
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση