Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 2 10 0.5
Call Girls 06 January, 2017 1132
ΣΤΟΥΝΤΙΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση πρόσωπο

5.0
Εμφάνιση σώμα

4.5
Συμμετοχή

5.0
Συμπεριφορά/Social time

5.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Λοιπόν.... τι να γράψω τώρα.....
Ο Hut αν και δεν ήταν τεστερ με πρόλαβε. Είχα ακριβώς την ίδια συνάντηση με τον Hut79. Ρε φίλε μπας και περιέγραψες την δική μου συνάντηση; Μήπως είμαι διχασμένη προσωπικότητα και έγραψα για εμένα με άλλο νικ;
Ας σοβαρευτούμε....
Κριτική όσο μπορώ πιο αντικειμενικά.
Με το γραφείο πρέπει να πω ότι ταλαιπωρήθηκα λιγάκι. 5 μέρες προσπαθούσαμε να κλείσουμε το ραντεβού. Στο τέλος το πετύχαμε....
Η κοπέλα εμφανισιακά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Μια καθημερινή κοπέλα αδιάφορη.....Γεματούλα όχι όμως χοντρή. Στήθος μεγάλο φυσικό. Το ατού της.
Η συνάντηση μου εξελίχτικε όπως του Hut79 καρμπόν.
Η κοπέλα πήγε για μπανάκι και μετά άρχισε το τρομπονι..... Τίποτα φοβερο...καλό όμως.
Μετά από λίγο περάσαμε στο κρεβάτι όπου η πρώτη προσπάθεια για φιλί έπεσε στο κενό και εκεί έμεινε...
Τρομπόνι και πάλι.... Φωνούλες και πωπωπω τι μεγάλος που είναι, πόσο χοντρός ...με καυλώνει, τον θέλω είσαι φοβερός μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ,ωωωω σιτ σιτ σιτ , είσαι τροπερός , κάβλα,......και τέτοια αλλά όλα ψεύτικα και με στιλ στούντιο.
Ξενέρα.
Την γυρίζω στα 4 πέρασμα λιπαντικού, (άλλο ξενέρωμα) και αρχίζω το σφυροκόπημα . Αντέχει πρέπει να πω. Εκεί ήρθε και το τέλος αφού πρώτα μου είπε ότι δεν κάνει CIF/CIM(και άλλο ξενέρωμα). Ρε παιδιά τι το γράφετε στο μενού;
Μπανάκι και 2 και επιστροφή. Δεν είχα όρεξη για πολλά οπότε όταν μου πρότεινε μασάζ είπε με ευχαρίστηση ναι. ¨Αντε να δούμε μήπως ξεπιαστούμε είπα μέσα μου. Αμ δε... Ούτε αυτό ξέρει. Σαν να μου έβαζε αντιλιακό η γιαγιά μου στην παραλία ήταν.
Προσπάθεια για 2ο γύρο αλλά όσο και ήρωας να ήθελα να γίνω για το φόρουμ δεν μπορούσα. Όπως είπε και ο Hut79 αν μου πέσουν 3-4 άλλες τέτοιες πάω σε μοναστήρι.
Σφύριγμα λήξης 5 λεπτά νωρίτερα από εμένα....
Συμπέρασμα και τα 70 είναι πολλά για υπηρεσίες στούντιο με κορίτσι προδιαγραφών στούντιο....
Μάλιστα η ίδια μου είπε ότι δούλευε σε στούντιο πιο πριν....
Κρίμα γιατί το γραφείο είχε κάποια τρομερά κομμάτια πιο παλιά ...βλέπε Άννα....
Ρε παίδες στο γραφείο κάντε κάτι...... σας είχα σε μεγάλη υπόληψη για τα κορίτσια σας......
Πάμε λοιπόν για άλλα

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 18, 2017
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα