Λεπτομέρειες αξιολόγησης
2.9 2 10 0.5Κλαίω τα λεφτά μου
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση πρόσωπο
1.0
Εμφάνιση σώμα
1.0
Συμμετοχή
1.0
Συμπεριφορά/Social time
1.0
Καθαριότητα κοπέλας
1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
1.0
Παίδες μακρυά.
Ντροπή για το γραφείο η συγκεκριμένη κοπελιά
1. Καμιά σχέση με της φωτογραφίες, Της λείπει δόντι. Αρκετά παραπάνω κιλά και στήθος όπως του αδερφού μου του μικρού. Τίποτα δηλαδή. Και για ηλικία την κόβω 35-37.
2. Δεν λέω ψέματα. Είχε τρίχες στο στέρνο και στις ρώγες και για υπόλοιπο σώμα φαινότανε πως ξέχασε το ραντεβού της με την αισθητικό για καμιά εβδομάδα.
3. Κατά την διάρκεια του στοματικού, τις λέω να με αποκαλύψει, αφού στον στίβο ήταν ανίδεη, και η απάντηση της ήταν ¨ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΕΕ ΌΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ¨. Από εκείνη την φάση και μετά ο Μήτσος λύγισε και τπ ηθικό του καταρρακώθηκε.
Παραπάνω τι να πω; Ειλικρινά κλαίω τα λεφτά μου. Θεωρώ πως το γραφείο με εξαπάτησε. Φταίω και εγώ γιατί εμπιστεύομαι το γραφείο και δεν ασχολήθηκα να δω την κριτική του φίλου.
ΥΓ. ΜΑΚΡΥΑ
Ντροπή για το γραφείο η συγκεκριμένη κοπελιά
1. Καμιά σχέση με της φωτογραφίες, Της λείπει δόντι. Αρκετά παραπάνω κιλά και στήθος όπως του αδερφού μου του μικρού. Τίποτα δηλαδή. Και για ηλικία την κόβω 35-37.
2. Δεν λέω ψέματα. Είχε τρίχες στο στέρνο και στις ρώγες και για υπόλοιπο σώμα φαινότανε πως ξέχασε το ραντεβού της με την αισθητικό για καμιά εβδομάδα.
3. Κατά την διάρκεια του στοματικού, τις λέω να με αποκαλύψει, αφού στον στίβο ήταν ανίδεη, και η απάντηση της ήταν ¨ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΕΕ ΌΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ¨. Από εκείνη την φάση και μετά ο Μήτσος λύγισε και τπ ηθικό του καταρρακώθηκε.
Παραπάνω τι να πω; Ειλικρινά κλαίω τα λεφτά μου. Θεωρώ πως το γραφείο με εξαπάτησε. Φταίω και εγώ γιατί εμπιστεύομαι το γραφείο και δεν ασχολήθηκα να δω την κριτική του φίλου.
ΥΓ. ΜΑΚΡΥΑ
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 12, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με αρκετό photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Μέτρια
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 March, 2014
Ρε λεβεντη μου, διαβασε και λιγο, ειμαστε κάποιοι που λεμε την αληθεια, κριμα που εχασες χρονο και χρημα.
R
rebetis
12 March, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Τα λάθη πληρώνονται. 120 Ευρώ στην προκειμένη! Τι να σου πω φίλε μου; Ενώ διαβάζω κριτικές γενικά, δεν ξέρω πως την πάτησα αυτή την φορά. Τώρα... ούζο, μορφίνη και χασίς θα πιω για να ξεχάσω, που λέει και το άσμα.
A
asg
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα: