Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.4 3 10 0.5
XXX Hotels Sex Hotels
17 December, 2020
1164
AA Eπιλογή
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.6
Χώρος
8.0
Καθαριότητα
10.0
Εξυπηρέτηση/service
10.0
Πρόσβαση & parking
9.0
Αναμονή
10.0
Διακριτικότητα
10.0
Σχέση ποιότητας-τιμής
10.0
Xθες επισκέφτηκα το nefeli και έμεινα ενθουσιασμένος από αυτό που είδα.
Είχα κάνει κράτηση από το μεσημέρι για το βραδάκι , ο υπάλληλος στην reception ήταν διακριτικότατος παρότι πιάσαμε κουβέντα ( μάλιστα του ανέφερα ότι ειχε πρόβλημα η σελίδα του σαιτ http://hotnefeli.com)
μου έδωσε το 406
1) ηταν πολύ ήσυχο (Ηχομόνωση ) ξενοδοχείο -δωμάτιο (δεν ξέρω βέβαια τι θα γινόταν αν ήμουν 10 το βράδυ ή αργότερα)
2) καθαρότατο , τα πάντα προσεγμένα, χωρίς άσχημες μυρωδιές.
3) Το μπάνιο πολύ ευρύχωρο και πολύ - πολύ καθαρό ( είχα ζητήσει μπανιέρα και όχι ντουζιέρα) μέχρι και οδοντόβουρτσα -οδοντόπαστα είχε μεσα σε συσκευασία μιας χρήσης
Για ημιδιαμονή 3 ωρών πλήρωσα 23 Ευρώ (αν ήθελα άλλη μια ώρα 28 €)
αυτό όμως που θέλω να επισημάνω , είναι , πως όταν έφευγα (21:00 )στην γωνία με την Λ. ποσειδώνος έκαναν πιάτσα τρια μωράκια άπαικτα - λεπτούλικα και πολύ καβλιάρικα , μέχρι και η συνοδός μου τις κοίταζε
Είχα κάνει κράτηση από το μεσημέρι για το βραδάκι , ο υπάλληλος στην reception ήταν διακριτικότατος παρότι πιάσαμε κουβέντα ( μάλιστα του ανέφερα ότι ειχε πρόβλημα η σελίδα του σαιτ http://hotnefeli.com)
μου έδωσε το 406
1) ηταν πολύ ήσυχο (Ηχομόνωση ) ξενοδοχείο -δωμάτιο (δεν ξέρω βέβαια τι θα γινόταν αν ήμουν 10 το βράδυ ή αργότερα)
2) καθαρότατο , τα πάντα προσεγμένα, χωρίς άσχημες μυρωδιές.
3) Το μπάνιο πολύ ευρύχωρο και πολύ - πολύ καθαρό ( είχα ζητήσει μπανιέρα και όχι ντουζιέρα) μέχρι και οδοντόβουρτσα -οδοντόπαστα είχε μεσα σε συσκευασία μιας χρήσης
Για ημιδιαμονή 3 ωρών πλήρωσα 23 Ευρώ (αν ήθελα άλλη μια ώρα 28 €)
αυτό όμως που θέλω να επισημάνω , είναι , πως όταν έφευγα (21:00 )στην γωνία με την Λ. ποσειδώνος έκαναν πιάτσα τρια μωράκια άπαικτα - λεπτούλικα και πολύ καβλιάρικα , μέχρι και η συνοδός μου τις κοίταζε
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 18, 2011
S
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού