Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 2 10 0.5O Φαντομάς
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
5.1
Εμφάνιση πρόσωπο
5.5
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμμετοχή
3.0
Συμπεριφορά/Social time
3.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
1.0
Για να μην ξεχνιόνται και την πατήσουν άλλοι, έφαγα φόλα από το μωρό, που όταν την συνάντησα πριν χρόνια φαινόταν γύρω στα 28. Τώρα πρέπει να είναι κοντά στα 35 και ας λέει το γραφείο 28.
Ημερομηνία ενδεικτική, συνάντηση στον χώρο μου, πρόσωπο της διπλανής πόρτας που στον δρόμο δεν θα γύριζες να την κοιτάξεις.
Σώμα καλό, βυζια 2αρια, κοντή, 1.60 σε ανάταση.
Στον αγώνα τώρα, ενώ την ειχα κλείσει με πρωκτικό, μου είπε οτι κάποιος την πόνεσε και δεν μπορεί ούτε δάχτυλο. Πάμε παρακάτω δάχτυλα μπροστά δεν δέχτηκε γιατί πάλι πονούσε. Πίπα μέτρια οπου προσπαθούσε να σε ξεπεταξει, και πήδημα ιεραποστολικά στην αρχή όπου έκλεινε τα πόδια για να μην τον πάρει βαθειά, και στα 4 πεταγόταν μπροστά για τον ίδιο λόγο.
Δεύτερος γύρος δεν έγινε, μιλάει άπταιστα Ελληνικά και γνωστή των δυο Ρουμάνων από το AGN που σταμάτησαν.
Έτσι και ξαναεμφανιστεί το νου σας. Πεταμένα λεφτά.
Ημερομηνία ενδεικτική, συνάντηση στον χώρο μου, πρόσωπο της διπλανής πόρτας που στον δρόμο δεν θα γύριζες να την κοιτάξεις.
Σώμα καλό, βυζια 2αρια, κοντή, 1.60 σε ανάταση.
Στον αγώνα τώρα, ενώ την ειχα κλείσει με πρωκτικό, μου είπε οτι κάποιος την πόνεσε και δεν μπορεί ούτε δάχτυλο. Πάμε παρακάτω δάχτυλα μπροστά δεν δέχτηκε γιατί πάλι πονούσε. Πίπα μέτρια οπου προσπαθούσε να σε ξεπεταξει, και πήδημα ιεραποστολικά στην αρχή όπου έκλεινε τα πόδια για να μην τον πάρει βαθειά, και στα 4 πεταγόταν μπροστά για τον ίδιο λόγο.
Δεύτερος γύρος δεν έγινε, μιλάει άπταιστα Ελληνικά και γνωστή των δυο Ρουμάνων από το AGN που σταμάτησαν.
Έτσι και ξαναεμφανιστεί το νου σας. Πεταμένα λεφτά.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
January 30, 2022
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Οχι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Μέτρια
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
N
Nico78
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 January, 2022
δεν την ρώτησες αφου πονούσε απο παντού γιατί δεν καθόταν σπίτι ιτης ?
M
mad-or-bad
31 January, 2022
Έλα ντε, αλλά άμα ξεκινήσουν φιλιά και μπαλαμουτια, ξέχασε να την διώξεις. Πολύ θα ήθελα να της έδινα την μήτρα στο χέρι στα 4, αλλα άμα μια γυναίκα δεν θέλει να γαμηθει είναι δύσκολο.
N
Nico78
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα: