Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 2 10 0.5Επαγγελματικο Ραντεβού.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
7.0
Συμπεριφορά/Social time
6.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Όταν πρωτοειδα την Nicole στης φώτο ένιωσα μια φούντωση,και έβαλα στόχο να βρεθώ μαζί της και τα κατάφερα εύκολη συνεννοήσει με το γραφείο και φτάνοντας στο χοτελ μου ανοίγει την πόρτας με Μαυρα εσώρουχα και καλτσοδέτες η φώτο έχουν δεκτή αρκετή επεξεργασία και ποιο αντιπροσωπευτικη ειναι η τριτη
αρκετά ευγενικη μου πρόσφερε πετσέτα για το μπάνιο και γυρνώντας έβαλε μουσική και αρχισε ένα στριπτιζ
πετώντας τα ρούχα της(σαν αυτό που θέλω να μου κάνει ο mad στο παρτυ)αφού τελειωσε αρχισε να μου βάζει αντισηπτικό σε χεριά και καβλι, ξεκινώντας πίπα πότε ποιο αργεί και πότε να ανεβάζει ρυθμούς
πέρασμα προφυλακτικου και εναλλαγη στάσεων οπού και τελειωσα, δεν φιλάει με γλωσσά δεν αφήνει να την γλείψεις και γενικότερα ειναι αρκετά τυπική δεν σου αφήνει περιθώριο να πάρεις κάτι και αυτό με χάλασε,
μέχρι να αρχίσει ο δεύτερος γύρος μου έκανε μασάζ αφού τελειωσε ξεκίνησε ξανά με πίπα και πάλη με χρήση τα αντισηπτικού και έβαλε και πάλη αρκετό τζελ οπού η καταθέσει ήρθε στα τέσσερα έχει τρελα με το αντισηπτικό κάλο άλλα μέχρι ενός βαθμού επισης και η χρήση τζελ σε μεγάλες ποσότητες, αυτα τα δυο μαζί με ότι δεν φιλάει με γλωσσά και δεν αφήνει να την γλείψεις μου αφησαν μια ξινίλα για το ραντεβου
από το όπιο περίμενα κάτι παραπάνω λόγο χρημάτων.
αρκετά ευγενικη μου πρόσφερε πετσέτα για το μπάνιο και γυρνώντας έβαλε μουσική και αρχισε ένα στριπτιζ
πετώντας τα ρούχα της(σαν αυτό που θέλω να μου κάνει ο mad στο παρτυ)αφού τελειωσε αρχισε να μου βάζει αντισηπτικό σε χεριά και καβλι, ξεκινώντας πίπα πότε ποιο αργεί και πότε να ανεβάζει ρυθμούς
πέρασμα προφυλακτικου και εναλλαγη στάσεων οπού και τελειωσα, δεν φιλάει με γλωσσά δεν αφήνει να την γλείψεις και γενικότερα ειναι αρκετά τυπική δεν σου αφήνει περιθώριο να πάρεις κάτι και αυτό με χάλασε,
μέχρι να αρχίσει ο δεύτερος γύρος μου έκανε μασάζ αφού τελειωσε ξεκίνησε ξανά με πίπα και πάλη με χρήση τα αντισηπτικού και έβαλε και πάλη αρκετό τζελ οπού η καταθέσει ήρθε στα τέσσερα έχει τρελα με το αντισηπτικό κάλο άλλα μέχρι ενός βαθμού επισης και η χρήση τζελ σε μεγάλες ποσότητες, αυτα τα δυο μαζί με ότι δεν φιλάει με γλωσσά και δεν αφήνει να την γλείψεις μου αφησαν μια ξινίλα για το ραντεβου
από το όπιο περίμενα κάτι παραπάνω λόγο χρημάτων.
B
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
.........και δεν αφήνει να την γλείψεις επίσης αναφέρεται στις υπηρεσίες της 69 POSITION
Το εν λόγω γραφείο, που για μένα είναι από τα καλύτερα, πρέπει να προσέχει περισσότερο και φυσικά να διορθώσει.