Αναζήτηση

Nika_Ind

January 04, 2021
Nika_Ind

User reviews

1 review
Overall rating
 
6.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
6.5(1)
Συμμετοχή
 
6.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
6.5(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
5.0(1)
Already have an account? or Create an account
Μετριότητα
Overall rating
 
6.7
Το ραντεβού κλείστηκε με την Νίκα με sms μια μέρα πριν αλλά μετά από ανταλαγή αρκετών μηνυμάτων, η οποία συνεχείστηκε και την επόμενη (την ημέρα του μετινγκ) με αποκορύφομα να μου στείλει πρώτα τον όροφο και μετά τον αριθμό δωματίου. Πολύ εκνευριστική συμπεριφορά. Εδώ πρέπει να πω ότι βγαίνοντας από το ασανσερ την βλέπω να περιμένει απ’εξω και να παίζει με το κινητό της, μόλις με βλέπει με ρωτάει αν είμαι εγώ και με οδηγεί στο δωμάτιο της που είναι άλλο από αυτο που μου είχε στείλει στο μήνυμα.

Στο δια ταύτα τώρα η Νίκα είναι νέα με όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου αλλά όχι τίποτα το φοβερό. Ψηλή με αδύνατο σώμα όχι γυμνασμένο που φαίνετε από την χαλαρότητα στην περιοχή της κοιλιάς και από τον ελαφρός πεσμένο κώλο, πολύ μικρό βυζί σε σημέιο που νόμιζα πως το ξέχασε στην Μόσχα. Άγγλικά κάτω του μετρίου που κάνουν την επικοινωνία δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη, σίγουρα όμως όχι γκόμενα που μπορείς να την έχεις σε long date.

Από πλευράς σέρβις εγώ την βρήκα άπειρη και θέλει πολύ καθοδήγηση. Η τεχνική της στην πίπα είναι σχετικά καλή αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο, η εναλαγές στις στάσεις γίνονται μόνο κάτω από δικιά σου καθοδήγηση και παρότρινση. Δαχτυλάκια δεν επιτρέπονται, όπως ούτε CIM/CIF. Από την άλλη της αρέσει η διακόρευση από πίσω και αντέχει αλλά με χρήση αρκετού λιπαντικού. Ξέχασα να πώ ότι δεν πολύ γουστάρει τα φιλιά και φιλάει με λίγο έως καθόλου γλώσσα.

Η αποψή μου είναι ότι η κοπέλα δέν το έχει και δεν νομίζω ότι θα επαναλάμβανα κάποια συνάντηση μαζί της παρά μόνο αν ακούσω ότι έβαλε βυζί (από C και πάνω) και έκανε εντατικά σεμινάρια στο τι πρέπει να προσφέρει.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 14, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
400
Εξτρά €
100 (A-level)
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Μέτρια
Συνεννόηση με το γραφείο
Δύσκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
C
15 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 2 0