Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 9 10 0.5
Call Girls 14 February, 2017 2431
Καλό και υπάκουο....
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Ας βάλω λοιπόν μια κριτική για τη Νικόλ κι εγώ.

Η Νικόλ είναι μια κοπέλα γύρω στα 23-24, δε νομίζω παραπάνω.
Εμφανισιακά είναι πολύ νορμάλ για τα δικά μου γούστα.
Έχει ένα average ύψος γύρω στο 1,65-1,68 (ούτε πολύ κοντή ούτε πολύ ψηλή), βάρος φυσιολογικό για το σώμα της (ούτε σκίννυ ούτε τσουπωτή), σωματοδομή νορμάλ (ούτε πετίτ ούτε καρανταρντάνα), πρόσωπο όμορφο γελαστό αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Άσχημη σε καμία περίπτωση! Απλά δεν έχει κάτι που να ξεχωρίζει. Τα σούπερ μάτια, ή τα σούπερ χείλη, ή κάτι που να κάνει τη διαφορά.
Βυζί πάλι νορμάλ (γύρω στο 2,5), κώλος νορμάλ κλπ.

Προσωπικά δεν είμαι και πολύ του νορμάλ. Προτιμώ τις κοντές και πετίτ, ή τις ψηλές και φουλ σκίννυ, και διάφορες άλλες ανωμαλίες.
Οπότε γι'αυτό και λέω είναι πολύ νορμάλ για τα δικά μου γούστα. Αντικειμενικά, η κοπέλα είναι μια χαρά. Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έχει άσχημο πρόσωπο ή σώμα σε καμία περίπτωση. Ίσα ίσα.

Στα του σόσιαλ είναι επικοινωνιακή, πάντα με χαμόγελο, ευγενική κλπ.
Μπορείς να πεις και δυο κουβέντες παρά το νεαρό της ηλικίας.
Είναι αρκετά θερμή με αγκαλιές φιλιά, και θα κάνει κίνηση για να ξεκινήσει το πάρτυ.

Από καθαριότητα άψογη.

Στα του σεξ μπορεί να ακολουθήσει όλους τους ρυθμούς.
Την έχω πάρει και στο αργό, την έχω πάρει και στο γρήγορο, την έχω πάρει και ήρεμα, και άγρια, και gfe και pse και τα πάντα.
Δύσκολα θα κωλώσει κάπου, κι ακόμα κι αν συμβεί αυτό, θα το πει πολύ ευγενικά με τρόπο που δεν πρόκειται να ξενερώσει κάποιον.

Γενικώς αντέχει.
Η πίπα της είναι αρκετά καλή, και έχει πολλές αντοχές για mouthfucking.
Μπορεί να της γαμάς το στόμα για καμιά ώρα και να μην παραπονεθεί στο ελάχιστο.

Στο σεξ έχει τεχνική, αλλά δεν είναι για να σέρνει το χορό.
Είναι λίγο passive, αλλά ακολουθεί άψογα.
Δε θα σου τον αρπάξει να τον καρφώσει στον κώλο της, αλλά αν τον καρφώσεις εσύ θα το υπομείνει καρτερικά στην αρχή και στη συνέχεια θα αρχίσει να το απολαμβάνει και να το δείχνει.

Και στο σεξ έχει καλές αντοχές και στο πρωκτικό.
Παρ'όλο που είχε γραφτεί ότι το είχε σταματήσει για μια περίοδο, απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον, πλέον το κάνει πάλι.
Και το κάνει και καλά, και δυνατά και χωρίς μα και μου.

Γενικότερα θα τη χαρακτήριζα μία πολύ καλή επιλογή, από πολλές αποψεις.
Είναι όμορφη κοπέλα, έχει ωραίο σώμα, κάνει καλό σεξ.
Δεν έχει το κάτι διαφορετικό για τα δικά μου γούστα που θα με ξετρελάνει, αλλά πραγματικά όσο κι αν το παιδεύω δεν μπορώ να βρω κάποιο ψεγάδι.
Απλά το στυλ της είναι κυρίως το να ακολουθεί. Εμένα μου αρέσει αυτό, και τη βρίσκω έτσι. Οπότε δεν την έχω δοκιμάσει σε ρόλο πιο ενεργητικό.
Μπορεί αν κάποιος την αφήσει να κάνει εκείνη κουμάντο να περάσει καλά. Δεν το ξέρω. Απλά η αίσθηση που μου δίνει είναι ότι γέρνει προς το sub.
Δε μιλάμε για ξύλο και τέτοιες ιστορίες. Απλά της αρέσει να αφήνεται στον άντρα και να της κάνει ό,τι εκείνος θέλει.

Στο αν θα την ξανασυναντούσα βάζω "μπορεί" γιατί ενώ με καλύπτει στο σεξ, από πλευράς εμφάνισης δε μου κάνει κάποιο ιδιαίτερο κλικ όταν τη σκέφτομαι ώστε να μπαίνει ο διάολος μέσα μου και να λέω "Πότε θα ξανάρθει να της αλλάξω τα φώτα".
Αν όμως βρεθώ σε φάση που να ψάχνω κάτι σίγουρο που ξέρω ότι θα καλογαμήσω, πιθανόν να στραφώ σε αυτήν.
Είναι μέσα στη λίστα με άλλες 5-6 κοπέλες που τις προτιμάω όταν ψάχνω κάτι καλό, σίγουρο και δοκιμασμένο.

Σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.
Το πρόβλημα είναι ότι απ'όσο έχουν γράψει αρκετοί συναγωνιστές, έχουν πρόβλημα συνεννόησης με το γραφείο.
Κάποιοι έχουν φάει στήσιμο, κάποιοι δυσκολεύονται στην επικοινωνία με το γραφείο, και διάφορα άλλα.
Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επάνω σε αυτό, γιατί εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ κάποια στραβή.
Από την άλλη, για να το λένε τόσα άτομα, δύσκολο να είναι σύμπτωση.
Οπότε, try at your own risk, όχι τόσο για την κοπέλα, που το έχω σχεδόν σίγουρο ότι όποιος την πάρει θα περάσει καλά, αλλά κυρίως για το γραφείο, μιας και με αυτά που έχουν γραφτεί είναι λογικό κάποιος να φοβάται μη φάει κανά στήσιμο και ξενερώσει τη ζωή του.

Αυτά από μένα και καλά γαμήσια!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 12, 3245
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
240
Εξτρά €
30 anal
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
  • Τα φτύνει
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 April, 2017
(Αν όμως βρεθώ σε φάση που να ψάχνω κάτι σίγουρο που ξέρω ότι θα καλογαμήσω, πιθανόν να στραφώ σε αυτήν) Αυτο ακριβως ειναι η νικολ και για μενα.πολυ σωστος σε οσα εγραψες συμφωνω απολυτα συναγωνιστη
S
swkratez
05 April, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έτσι είναι φίλε μου. Ανήκει στα σιγουράκια για όταν θες να παίξεις εκ του ασφαλούς.
Διάβασα κι εγώ την κριτική σου και συμφωνώ απόλυτα.
B
backdoor_man
06 April, 2017
Πλήρης και πολύ περιγραφική κριτική. Φαίνεται να αξίζει το κορίτσι από όλες τις απόψεις, αλλά όντως είναι κάπως ανασταλτικός παράγοντας αυτά που έχουν γραφτεί για το γραφείο. Πρέπει να είναι διατεθειμένος κάποιος να πάρει ρίσκο για τυχόν στήσιμο ή να έχει έτοιμη εναλλακτική.
J
jean-valjean
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση