Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Υβρίδιο Anjelinas Jolie και Βασίλη Καρρά
Γενική βαθμολογία 
 
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο 
 
9.0
Εμφάνιση σώμα 
 
8.0
Συμμετοχή 
 
8.0
Συμπεριφορά/Social time 
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας  
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 
 
7.0
Η συνάντηση μου με τη Sally ήταν από τις δύσκολες . Όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο , αλλά όπως έμαθα στη συνέχεια , η κοπέλα είναι νυχτοπούλι . Ως πρώην Stripper , το βιολογικό της ρολόι έχει αποσυντονιστεί… θα έλεγα πως έχει 24/7 Jetlag .

Δεν κρύβω πως την περίμενα πιο εντυπωσιακή . Οι φωτογραφήσεις της , σαφώς και έδειχναν τη πραγματικότητα , αλλά έλειπε το Glam , η φινέτσα που πίστευα ότι θα είχε μια Playmate . Και όσα κερδίζει στην εμφάνιση , τα χάνει άμα ανοίγει το στόμα της . Δεν θα την έλεγα τη φωνή της βραχνή , ούτε μπάσα , αλλά σίγουρα δεν έδενε με το υπόλοιπο πακέτο . Αλλά δεν κόλλησα εκεί , δεν την είχα φέρει να μου τραγουδήσει έτσι και αλλιώς .

Αφού μου ζήτησε να καπνίσει , στα μείον της για εμένα , περάσαμε στο αγωνιστικό κομμάτι . Τα σωματικά της χαρίσματα δεν θα μπω στο κόπο περιγραφής , είναι αυτά που είδαμε τον Αύγουστο με προσθήκη 2-3 κιλών στη κοιλιά . Παρόλα αυτά το σώμα της είναι αρκετά γυμνασμένο . Καταμήκος της πλάτης έχει ένα tattoo , όχι επιτυχημένο , που έχει ξεκινήσει leaser για να το βγάλει . Η ευχάριστη έκπληξη που μου επιφύλασσε όμως ήταν το 3πλο piercing : Γλώσσα , αφαλό & μουνί .

Είναι ξεκάθαρο πως αυτό που κάνει το γουστάρει , δεν κάνει αγγαρεία και άμα της δοθεί και η ευκαιρία το απολαμβάνει . Και αυτό που πραγματικά απολαμβάνει , όπως φάνηκε , είναι να τη περιποιέσαι . Αυτό το 69 , θα μου μείνει αξέχαστο . Ξεκίνησε με δική της πρωτοβουλία κάποια στιγμή , όχι ότι δεν ήθελα , με αργές κινήσεις και από τους δυο μας . Και ξαφνικά άρχισε να ανεβάζει στροφές , όπου με μια απότομη κίνηση κλείδωσε τα πόδια της γύρω από το κεφάλι μου , και εγκλωβίζοντας με , μου έκανε ξεκάθαρο τι ήθελε , ενώ ταυτόχρονα με αντάμειβε με ένα πολύ καλό Deep throat . Κάποια στιγμή μετά , είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου , ήταν που την άκουσαν μάλλον μέχρι τη Reception !!! Παίρνοντας λίγες αναπνοές , εκείνη , σε ρόλο καουμπόισσας αυτή τη φορά , μου έδωσε να καταλάβω . Με λίγα λόγια μάλλον αυτή με πήδηξε , και όχι εγώ εκείνη.

Ψιλοχαλάρομα ,έκανε πάλι τσιγάρο , και ντουζ . Εκεί άρχισε να μου τα χαλάει . Ενώ είχαμε κανά τέταρτο ακόμα , μόλις πήγαινα να πάρω φόρα , μου την έσπαγε . Το έκανε μία το έκανε δύο , σκάει και τηλεφώνημα , “Baby I will call you back in 5” , και εκεί είπα μέσα μου άστο , γιατί θα εκνευριστείς . Με λίγα λόγια , είχε κάποιο ραντεβού στο καπάκι , και δεν ήθελε να δουλέψει άλλο . Στη 1 ώρα και 1 λεπτό ήμασταν πλυμένοι & ντυμένοι στο ανσασέρ .

Και για να κλείσω . Η Sally για εμένα ήταν ένα απωθημένο . Σε καμία περίπτωση , δεν λυπήθηκα τα Ευρώ που μου ζήτησε , ούτε πριν ,ούτε μετά . Σαφώς όμως και με έκανε ξεπέτα στα τρία τέταρτα . Σαφώς και δεν διεκδικεί το τίτλο του VFM escort της εβδομάδος ή του μήνα . Σαφώς και θα τη σύστηνα σε φίλο μου , ενημερώνοντας τον όμως πως να αποφύγει τα δικά μου λάθη .

Αν θα την ξανασυναντούσα ? Μάλλον ναι , αν θα μου περίσσευαν.....

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 01, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
0
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Οχι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Δύσκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση