Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 7 10 0.5Άννα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
10.0
Εμφανιση σώμα
10.0
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητά μασάζ
5.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Λόγω μη διαθεσιμότητας της Νάνσυ, έπρεπε να διαλέξω άλλη κοπέλα.
Υπήρχαν μόνο 3 διαθέσιμες. Βγήκε η Μπιάνκα και η Στεφανία. Καμία από τις 2 δεν μου κάνανε κάτι.
Τέλος βγήκε η Άννα. Την Άννα την έχω δει από τις φωτογραφίες και δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Είναι από τις περιπτώσεις που οι φωτογραφίες αδικούν.
Βγαίνει λοιπόν η Άννα και παθαίνω κοκομπλόκο. 1,77 με πολύ καλό σώμα και πρόσωπο. Μου κόπηκε η λαλιά.
Εννοείται ότι διάλεξα Άννα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πήγαμε στο δωμάτιο για τα σχετικά. Εννοείται ότι δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με μασάζ στα 30 λεπτά που ζήτησα.
Η όλη συνάντηση ήταν πολύ καλή. Η Άννα μου έβγαλε γκόμενα λυσσάρας. Με ρούφαγε παντού χωρίς αύριο.
Παρόλο το ύψος της είναι πολύ ευλύγιστη και δείχνει να έχει πολλά να δώσει.
Την περιποιήθηκα κι εγώ όσο μπορούσα.
Η συνάντηση ήταν πολύ καλή αν και δεν μου βγήκε η χημεία που μου βγαίνει με την Νάνσυ.
Βέβαια δεν θα το βάλω κάτω. Θα δοκιμάσω πάλι για να τσεκάρω ότι δεν πρόλαβα αυτή την φορά.
Υπήρχαν μόνο 3 διαθέσιμες. Βγήκε η Μπιάνκα και η Στεφανία. Καμία από τις 2 δεν μου κάνανε κάτι.
Τέλος βγήκε η Άννα. Την Άννα την έχω δει από τις φωτογραφίες και δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Είναι από τις περιπτώσεις που οι φωτογραφίες αδικούν.
Βγαίνει λοιπόν η Άννα και παθαίνω κοκομπλόκο. 1,77 με πολύ καλό σώμα και πρόσωπο. Μου κόπηκε η λαλιά.
Εννοείται ότι διάλεξα Άννα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πήγαμε στο δωμάτιο για τα σχετικά. Εννοείται ότι δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με μασάζ στα 30 λεπτά που ζήτησα.
Η όλη συνάντηση ήταν πολύ καλή. Η Άννα μου έβγαλε γκόμενα λυσσάρας. Με ρούφαγε παντού χωρίς αύριο.
Παρόλο το ύψος της είναι πολύ ευλύγιστη και δείχνει να έχει πολλά να δώσει.
Την περιποιήθηκα κι εγώ όσο μπορούσα.
Η συνάντηση ήταν πολύ καλή αν και δεν μου βγήκε η χημεία που μου βγαίνει με την Νάνσυ.
Βέβαια δεν θα το βάλω κάτω. Θα δοκιμάσω πάλι για να τσεκάρω ότι δεν πρόλαβα αυτή την φορά.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κοπέλες διαθέσιμες
3
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 15, 2022
Κόστος €
60
Βάρδια