Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12907
ΣΟΝΙΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

9.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Η Σόνια είναι από τα δυνατά χαρτιά του καταστήματος.

Μικροκαμωμένη με πανέξυπνη φατσούλα, καθαρή και με πολύ καλά Ελληνικά.
Είναι η 3η φορά που την τιμώ και μένα προσωπικά μου αρέσει η επαγγελματικότητα της.
Το πλασματάκι μπήκε με χαμόγελο και όπως πάντα με διάθεση.
Αφού ξεκινλησαμε την κουβεντούλα και προετοιμαζόταν σήκωσε το φουστανάκι που φορούσε και εμφανίστηκε το κωλαράκι της.
Ε ως άνθρωπος και γω με αδυναμίες όρμησα και της την έπεσα. Την έγδυσα, την ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο και άρχισα να τη χαϊδεύω παντού και κυρίως στα βυζάκια της όπως της αρέσει.
Ξεκινήσαμε με τσιμπ... χωρίς σκούφο όπου περιποιήθηκε επιμελώς και τα μπαλάκια. Εμένα προσωπικά το τσιμπ.... της μου αρέσει.
Στη συνέχεια μπήκαμε στο ψητό όπου μετά από εύλογο χρονικό διάστημα κατέθεσα.

Χαλαρός όπως ήμουνα ξεκίνησε μασαζάκι. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με την τέχνη της στο μασάζ αλλά με βάσει την εμπειρία μου είναι αρκετά πάνω του μετρίου.

Αφού ολοκληρώθηκε το μασάζ της ζήτησα δεύτερο ημίχρονο και αφού την επιβεβαίωσα ότι θα την αποζημιώσω για αυτό, ξεκίνησε με το γνωστό ωραίο της τσιμπ......
Προχωρήσαμε σε μπριζολίτσα πιο ζουμερή από την 1η φορά και σε διάφορες στάσεις. Λίγο πριν ολοκληρώσω ξανάρχισε το φοβερό γλυψιματάκι και κατέθεσα στα πανέμορφα στηθάκια της.

Γενικά, όποτε παίζω με τη συγκεκριμένη κοπέλα περνάω καλά και το ευχαριστιέμαι και την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σόνια
Κοπέλες διαθέσιμες
Ζάνα, Μαρία, Ελένη, Εμμυ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
November 11, 2010
Κόστος €
80
Εξτρά €