Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Ναόμι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
O τίτλος θα μπορούσε να είναι ο zeppelin πάει μασάζ....

Είχα διαβάσει τόσα πολλά στο forum που μία επίσκεψη για μασάζ έστω και διερευνητική έπρεπε να κάνω. Φεύγοντας από τη δουλειά λοιπόν μπουχτησμένος και πιασμένος (καθιστική η δουλειά) το βρήκα πολύ καλή ιδέα να κατηφορίσω προς κέντρο και ποιο συγκεκριμένα στη Ζάνα.

Μου άνοιξε η ίδια και προχώρησα στο σαλονάκι. Μου προσέφερε κάτι να πιώ και μετά άρχισε μία μικρή ανάκριση, όχι κάτι το φοβερό μην φανταστείτε. Πρώτη φορά με έβλεπε η κοπέλα οπότε λογικό να ήταν λίγο επιφυλακτική. Μιλήσαμε λίγο της είπα και γω 2-3 λογάκια (ας είναι καλά οι συμβουλές των παιδιών!) για τα όσα καλά έχω ακούσει για εκείνη και για το χώρο και μάλλον συνενοηθήκαμε.

Στο σαλονάρισμα δύο ήταν αυτές που μου έκαναν κλικ. Η Ναόμι από τη Βραζιλία με φοβερό κορμάκι καθαρά Βραζιλιάνικο με τις καμπύλες στα σωστά σημεία, σπαστά μακριά μαλλιά με ένα λευκό κολλητό φορεματάκι το οποίο έκανε φοβερή αντίθεση με το ελαφρώς σοκολατί χρώμα της και η Μαρία (ελπίζω να τη θυμάμαι σωστά), μία λεπτή ψηλή μελαχροινή με μαλλί καρεδάκι.

Τελικά επέλεξα τη Ναόμι που με εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Πολύ ευγενική με συνόδεψε στο δωμάτιο ήρθε και η Ζάνα μαζί για να μου δείξει πως δουλεύει η ντουσιέρα και να κάνει ατμόσφαιρα :) Με το που επέστρεψε η μικρή στο δωμάτιο είχα κάνει το ντουσάκι μου και περίμενα στο μασαζοκρέβατο. Πρώτη φορά για μένα σε μασάζ, πρώτη μέρα και για τη Ναόμι. Είναι σχεδόν 7 χρόνια στην Ελλάδα ενώ απ' ότι μου είπε δεν έχει ξαναδουλέψει σε μασάζ. Της ευχήθηκα καλή αρχή την ξεκίνησα και στο μπούρου μπούρου για το πόσο όμορφη είναι για να χαλαρώσει και εκείνη λίγο..

Στάθηκε μπροστά μου, έμεινε με τα εσώρουχα πλέον, άρχισε να τρίβεται πάνω μου μου έριξε και κάτι γλωσσόφιλα και μου τον έκανε τούμπανο.... Ώρα για μασαζ όμως.... Ξάπλωσα μπρούμυτα και ξεκίνησε η περιποίηση. Δεν μπορώ να σας πω το επίπεδο της κοπέλας στο μασάζ οπότε λίγο σχετική η βαθμολογία που βάζω, εγώ πάντως καλά ένοιωθα και καλά πέρασα πάντως παρόλο που δεν της φαινόταν ήταν δυνατούτσικο.

Και φτάνουμε στο ανάσκελο. Τα πετάει όλα και ξεκινάει να παίζει με τα @@. Τούμπανο πάλι εγώ με βάζει να ξαπλώσω φοράει σκουφάκι και ξεκινάει αρκετά καλό στοματικό. Σταμάτημα και εναλλαγές πλέον στάσεων στο μασαζοκρέβατο και στους παρακείμενους χώρους όπου με ιεραποστολικό ήρθε και η κατάθεση.

Μιλήσαμε λίγο, έφυγε για να με αφήσει να ετοιμαστώ όπως και έγινε και επιστρέφοντας με συνόδεψε από το δωμάτιο και χαιρετηθήκαμε. Στη έξοδο μιλήσαμε λίγο με τη Ζάνα, με ρώτησε εντυπώσεις, πως μου φάνηκε κλπ και φυσικά της είπα ότι θα με ξαναδεί :) Πολύ καλή εμπειρία, διαφορετική από τα Studio σίγουρα θα επαναληφθεί !

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Κοπέλες διαθέσιμες
Ζάνα, Ελένη, Κλαούντια, Μαρία
Ημερομηνία
June 07, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Θα την ξανάβλεπες?