Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 119 10 0.5Το σουπερ Μαράκι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφανιση σώμα
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Ποιότητά μασάζ
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Αν κανείς διαβάσει τις κριτικές μου, δίνω πολύ μεγάλη σημασία σε τη βαθμό θα είμαι ικανοποιημένος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας. Ο βαθμός δεν εξαρτάται από καλαμωτά και μπριζολιάσματα, αλλά κυρίως από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων με κύριο συστατικό τη συμπεριφορά της κοπέλας.
Η Μαρία λοιπόν με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Ευγενική, υπομονετική και χαμογελαστή, μου έδωσε την εντύπωση ότι γνωριζόμασταν καιρό και κυρίως ότι με γούσταρε (συγχαρητήρια στις υποκριτικές της ικανότητες).
Ε, δεν θέλω και περισσότερα, άναψα και γίναμε τουρλουμπούκι. Γλύψε αυτή, γλύψε εγώ και τούμπαλιν. Το κοριτσάκι ήταν πεντακάθαρο και μοσχομύριζε. Μετά από αρκετή ώρα μπήκαμε και στο ψητό και επήλθε η κορύφωση.
Αφού κάναμε ντουζάκι και οι δύο, συνεχίσαμε με αρκετά καλού επιπέδου μασαζάκι, πάντα χαμογελαστή και τρυφερή.
Η Μαρία λοιπόν με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Ευγενική, υπομονετική και χαμογελαστή, μου έδωσε την εντύπωση ότι γνωριζόμασταν καιρό και κυρίως ότι με γούσταρε (συγχαρητήρια στις υποκριτικές της ικανότητες).
Ε, δεν θέλω και περισσότερα, άναψα και γίναμε τουρλουμπούκι. Γλύψε αυτή, γλύψε εγώ και τούμπαλιν. Το κοριτσάκι ήταν πεντακάθαρο και μοσχομύριζε. Μετά από αρκετή ώρα μπήκαμε και στο ψητό και επήλθε η κορύφωση.
Αφού κάναμε ντουζάκι και οι δύο, συνεχίσαμε με αρκετά καλού επιπέδου μασαζάκι, πάντα χαμογελαστή και τρυφερή.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Κοπέλες διαθέσιμες
Ζάνα, Ελένη, Πάολα, Σόνια, Λία (Κινέζα)
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
June 30, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια