Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Σόνια μια πολύ γλυκιά μπιμπελό φιγούρα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφανιση σώμα

8.5
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Αν και ζεστή μέρα κατηφόρησα προς το κέντρο νωρίς το απόγευμα με σκοπό να προλάβω τις ορδές των συναγωνιστών που επισκέπτονται το χώρο ποιο μετά. Την πόρτα μου άνοιξε η Σόνια και η αλήθεια μου έκανε αμέσως κλίκ. Διαθέσιμες κοπέλες ήταν η φίλη μου η Ναόμι πολύ καλό Βραζιλιανάκι, η Τζένη αν κατάλαβα καλά το όνομά της, μελαχροινούλα μάλλον λατίνα και αυτή και η Αλίνα. Επί το έργο ήταν η Ζάνα και η Πάολα οπότε και δεν τις είδα.

Τελικά επέλεξα το κλίκ.... Η Σόνια εμφανίστηκε με ένα στενό λευκό φορεματάκι. Είναι κοντούλα, με πολύ ωραίο στήθος που βγάζει μάτι, ωραίο κολαράκι, ξανθιά και γενικώς πολύ ωραία μπιμπελό φιγούρα που μου άρεσε. Με συνόδευσε μέχρι το δωμάτιο, έπεσα σε αυτό χωρίς το ντους, οπότε και έκανα το ντουσάκι μου εκτώς δωματίου πριν ξεκινήσουμε. Οι εμπειρίες μου στο χώρο των μασαζ περιορίζονται σε 3 επισκέψεις με αυτή, από τις οποίες οι δύο ήταν με τη Ναόμι. Οπότε και οι εντυπώσεις μου στο θέμα μασάζ είναι της κλίμακας Ναόμι.

Στο μασάζ είναι πολύ υπομονετική και το έχει, ήταν αρκετά καλό και χαλαρωτικό....Πολλά ωραία ειπώθηκαν σε αυτή την ώρα, πραγματικά πολύ ευχάριστη κοπέλα και ομιλιτική, νοιώθεις πολύ οικεία μαζί της. Και εκεί που έδειχναν όλα ότι ολοκληρώθηκε το κομμάτι του μασάζ πέταξε έξω τα βυζάκια της και ξεκίνησε ένα πολύ καλό και αισθησιακό b2b...

Το σκηνικό πλέον είχε στηθεί για τη συνέχεια. Ξεκίνησε ένα αρκετά αργό στοματικό το οποίο μπορεί να μην ήταν το ποιό βαθύ ή το ποιό καλό που μου έχουν κάνει αλλά μέσα στο όλο σκηνικό ήταν απολαυστικότατο. Εκεί δεν άντεξα κι εγώ, την ξάπλωσα και περιποιήθηκα δεόντως το μουνάκι της, πράγμα που το ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα... Δεν θα ήταν δυνατό να αντέξω και πολύ στη συνέχεια. Ξεκινήσαμε ιεραποστολικό και στη συνέχεια την τράβηξα πάνω μου και έτσι αγκαλιά, εν μέσω των απαραιτήτων ηχητικών εφέ, αληθινά ψεύτικα δεν έχει καμία σημασία μια και κάνανε τη δουλειά τους άψογα, ήρθε και το τέλος.

Τα κλασσικά διαδικαστικά και το ντουσάκι πριν φύγω. Στην έξοδο συνάντησα και τη Ζάνα με την οποία μιλήσαμε λίγο. Σιγουρα η καλύτερη από τις επισκέψεις στο συγκεκριμένο χώρο και από τις καλύτερές μου συνευρέσεις γενικώς.... Εννοείτε πως θα την ξαναδώ

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σόνια
Κοπέλες διαθέσιμες
Αλίνα, Τζένη, Ναόμι
Ημερομηνία
July 11, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες