Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Αλίνα, απλά συμπαθητική
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

7.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Συνέχεια του scouting στο εν λόγω μαγαζί. Στην πόρτα η Ελένη διαθέσιμες κοπέλες οι Ναόμι, Σόνια, Πάολα και Αλίνα. Επέλεξα Αλίνα η οποία μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση και από προηγούμενες επισκέψεις στο σαλόνι. Είναι Ρουμάνα, μελαχροινή με μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, ωραία φατσούλα, κανονικού αναστήματος, δυαράκι βυζάκι με πολύ ωραία γεμάτη ρόγα.

Βγαίνοντας από το ντουσάκι είχε μπεί στο δωμάτιο οπότε κάναμε μία πρώτη γνωριμία πλέον, πέραν του σαλονιού. Η αλήθεια ότι με ανησύχησε λίγο όταν ξάπλωσα και μου είπε να μην περιμένω και πολλά πράγματα από το μασάζ της. Εντάξει, αυτό δεν το λες σε πελάτη ακόμα και να ισχύει... Ήταν αρκετά υπομονετική και καθόλου βιαστική ενώ με ρώτησε 2-3 φορές αν μου αρέσει το μασάζ.
Εντέλη τσάμπα η ανησυχία, μπορεί να μην φτάνει τις υπόλοιπες κοπέλες που έχω συναντήσει στο χώρο, αλλά σίγουρα δεν ήταν κακή. Ένα μείον μόνο, ότι δεν έχει b2b στο πρόγραμμά της.

Μετά λοιπόν από το μασαζάκι, ξεκίνησε το χαμούρεμα πριν το δεύτερο γύρο. Αφού περιποιήθηκα αρκετά τα βυζάκια της και το νινάκι της, έφτασε η ώρα να κάνει και εκείνη παιχνίδι... Το στοματικό της όχι κάτι το ιδιαίτερο αν και περιποιήθηκε όλη την περιοχή, δεν είχε βάθος ενώ έκανε χρήση του χεριού χωρίς να υπάρχει και λόγος... Τη σταμάτησα για να μην έχουμε πανηγύρια νωρίς νωρίς. Αλλάξαμε 3 στάσεις και στα 4 ήρθε το τέλος. Με ξαναρώτησε αν πέρασα καλά, έκανα το ντουσάκι μου και με ένα σταυρωτό φιλί μου ευχήθηκε καλές διακόπές, οπότε και αποχώρησα....

Συμπερασματικά. όμορφη κοπέλα, ευχάριστη, υπομονετική και χωρίς να βιάζεται, έμεινα σχεδόν μία ώρα στο δωμάτιο.... Συμπαθητικές οι υπηρεσίες της αλλά μέχρι εκεί. Θέλει το μπλά μπλά της και τα κοπλιμέντα της για να νοιώσει ποιό άνετα. Θα την ξανάβλεπα, αν και νομίζω ότι στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν και καλύτερες επιλογές

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
Ελένη, Ναόμι, Σόνια, Πάολα
Ημερομηνία
July 27, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες