Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 119 10 0.5Ελένη: Σταθερή Αξία
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφανιση σώμα
4.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Ποιότητά μασάζ
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Επίσκεψη σαββατιάτικη στο ίδρυμα με φιλαράκι. Κοπέλες διαθέσιμες Πάολα, Ελένη και Νικόλ και απασχολημένες Αλίνα και Σόνια. Χαμός στο μαγαζί όλα τα δωμάτια πιασμένα οπότε περιμέναμε στο σαλόνι. Χαλαρωτικη κουβεντούλα με τη Ζάνα να περάσει η ώρα. Μου πε ότι θα κάνουν και το σαλόνι μασαζοδωμάτιο για να μπορούν να εξυπηρετήσουν την αυξημένη ζήτηση,..Το φιλαρακι πέρασε με τη Νικόλ Ιταλίδα απ ότι ειπε με πεντάρι βυζο..αλλά μάλλον καμιά Αλβανίδα θα ναι.. Εγω περιμενα κανα μισάωρο άρχισα να βαριέμαι..Ε τελείωσε και η Αλίνα. Και με ρώτησε η Ζάνα με ποια θα περασω. Απεφυγα Αλινα και Παολα επειδη δε τα παω καλα με Ρουμάνες και ειπα να περασω με θεια Ελένη,..Για οσους δεν τη ξέρουν ειναι ρωσικο νταρντανομιλφ με ωραια ματια και καβλοφατσα αλλα με σημαδια του χρονου στο σωμα της.
Περνάμε στα ενδοτερα. Κανω ντουζακι ξαπλωνω και με αρχιζει σε ενα δυνατο μασαζ. Με σιδέρωσε κυριολεκτικα..Μέχρι και με τις ποδάρες μου εκανε ανεβαινοντας πανω μου. Πραγματικα καλό μασαζ και ξεπιάστηκα. Μετα το γυρισε στο αισθησιακο εβαλε το χερι πιο κατω και αρχισε να μου χαιδευει τα @@ και ξαφνικά αρχισε να με γλυφοκωλιαζει...Μου ριξε και μια ροχάλα στο πουτσο..και πηγε να μου τον βουτηξει ακαποτα αλλα τη συγκρατησα.. Μετα εριξε λαδια πανω της και το γυρισε στο b2b μου τριβε τις βυζαρες της πανω μου, ενώ με εγλυφε στη πλατη στο λαιμό και στα αυτιά δημιουργωντας μου ρηγη ηδονης..Αυτη η μιλφαρα ξερει πραγματικα τι να κανει για να σε απογειωσει...Γυρισα και μου κανε μια ισπανικη με τις βυζαρες της και μετα αρχισε να μου ρουφαει με μανια τα @@ πηγε να μου τα ξεριζωσει )) Μου φορεσε σκουφο και αρχισε καλο κλαρινετο...με φτυσιματα και χτυπιματα στη γλωσσα με ρουφιξε κανονικα.. Εκει δεν αντεξα αλλο και της τα δωσα στο στοματακι...Με λιγα λογια οποιος θελει καλο μασαζ και ενα pse ρωσικο νταρντανομιλφ και οχι πιπινακια να προτιμησει τη Ελενη...
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Κοπέλες διαθέσιμες
Νικόλ, Αλίνα, Σόνια, Πάολα
Ημερομηνία
August 06, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες