Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
ΕΛΕΝΗ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφανιση σώμα

7.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Ποιότητά μασάζ

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Επίσκεψη για πρώτη φορά στο κέντρο σωματικής και πνευματικής ευεξίας, μεσιμερινοαπογευματινή με πολύ ζέστη έξω. Στην υποδοχή Ζάνα με την οποία τα είπαμε και στη συνέχεια η παρέλαση των κορασίδων. Διαθέσιμες ήταν η Ελένη, η Νικόλ, η Αλίνα και Ναόμι. Επέλεξα την Ελένη σαν ποιο έμπειρη αν και ήταν η χειρότερη εμφανισιακά. Σίγουρα όμως στα νιάτα της θα ήταν πολύ καλύτερη από της νεαρές συναδέλφους της.
Πέρασα στα ενδότερα και μετά από το ντους ξαπλώνω και με αρχίζει σε ένα αρκετά δυνατό μασάζ αφού προηγούμενα έβγαλε όλα της τα ρούχα και μένοντας μόνο με το στριγκ της. Επειδή έχω αρκετή εμπειρία βρήκα το μασάζ της αρκετά καλό χωρίς να είναι το κορυφαίο. Μετά από κανένα σαραντάλεπτο και αφού δεν άφησε σημείο από την μπρούμυτα θέση που να μην ασχοληθεί, άρχισε να με γλύφει στην πλάτη και στο αυτί, βγάζοντας συγχρόνως και το στριγκάκι της. Μου ζήτησε να γυρίσω ξεκίνησε να μου γλύφει στήθος, κοιλιά φτάνοντας μέχρι τον πούτσο. Γυμνή πίπα με εναλλαγές στον ρυθμό και χρήση ισπανικής μαλακίας. Η κατάθεση στο στόμα της ήρθε μετά από κάποια ώρα δημιουργώντας μου ευχάριστο αίσθημα . Ανακεφαλαιώνοντας η Ελένη είναι μια τίμια λύση που περιλαμβάνει καλό μασάζ και εργατικό σεξ χωρίς διάθεση ξεπέτα και υπεκφυγές. Για τους λάτρεις των άνω των 40 ετών συστήνεται.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΕΛΕΝΗ
Κοπέλες διαθέσιμες
4
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
July 28, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια