Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
ZΑΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Επίσκεψη Δεύτερη στο ίδρυμα και αποφασισμένος αυτή τη φορά να πάρω Ζανα. Μου ανοίγει η ίδια και αφού με ήξερε πλέον φωνάζει τα κορίτσια για παρέλαση. Τα δωμάτια ήταν πιασμένα εκτός από αυτό που δεν έχει μπάνιο μέσα και πηγαίνεις απέναντι. Δύο μόνο κοπέλες παρέλασαν αλλά δεν έδωσα και σημασία γιατί είχα στο μυαλό μου τις υπηρεσίες της Ζάνας. Τώρα για την Ζάνα τι να πω? Δώδεκα χρόνια πηγαίνω σε μασατζίδικα και αυτό που προσφέρει συνολικά η γυναίκα δεν υπάρχει αλλού. Τέλειο μασάζ με b2b, και στα υπόλοιπα φανταστική. Η κοπέλα τα έχει όλα και τα δίνει απλόχερα (gfe, pse, klp) . Είναι θεά και ο κάθε μασσαζόφιλος οφείλει να έχει μία τουλάχιστον εμπειρία μαζί της. Βαθιά γλωσσόφιλα , δύο στάσεις και τελείωμα στο στόμα και το στήθος. Πολύ καλό επίσης το σώμα της και το νινάκι της περιποιημένο. Το λιγότερο καλό επάνω της θα έλεγα ότι είναι το πρόσωπο της. Κατά την διάρκεια του μασάζ από διπλανό δωμάτιο ακουγόταν κάποια κοπέλα να ουρλιάζει από ηδονή. Οι φωνές της ακουγόντουσαν σε όλον τον όροφο. Εύγε στον συναγωνιστή. Ρώτησα ποια είναι αυτή που φωνάζει τόσο πολύ και η απάντηση ήταν η Σόνια. Είναι ο άμεσα επόμενος στόχος αφού με καύλωσε χωρίς καν να τη έχω δει.
Ολοκληρώνοντας θα πω μόνο καλά λόγια για την Ζάνα και τις υπηρεσίες της αν και η ίδια προτιμάει να παραμένει στην είσοδο και να προωθεί τις άλλες κοπέλες για εξυπηρέτηση των πελατών.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
ΖΑΝΑ
Κοπέλες διαθέσιμες
ΝΙΚΟΛ - ΑΛΙΝΑ
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
August 02, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια