Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
ΕΛΕΝΗ MILF ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφανιση σώμα

5.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Απογευματινή επίσκεψη στο αγαπητό μου ίδρυμα σήμερα, είχα πάρει απόφαση να τσεκάρω Ελένη ή Ζάνα. Να διευκρινήσω εδώ ότι δεν είμαι και μεγάλος fan των milf καταστάσεων, μάλλον θα με χαρακτήριζα και σαν αντι-speed :) :) (γειά σου speed !!) για ευνόητους λόγους... Λόγω του ότι έπαιζε και το μασαζάκι στη μέση είπα να δοκιμάσω κι εγώ. Το ρόστερ σήμερα είχε Ελένη, Πάολα και το Αλινάκι το οποίο έχει ομορφήνει επικίνδυνα και αν αρχίσω να μιλάω κι όλας θα με πείτε και αγαπούλα...... Επιλογή Ελένης...... Τα δύο δωμάτια απασχολημένα δεν ξέρω από ποιές σήμερα, δεν ρώτησα.

Η Ελένη για όσους δεν ξέρουν είναι Ρωσίδα νταρντανομίλφ, ξανθιά, τα έχει τα χρονάκια της δεν μπορώ να τα προσδιορήσω και έχω ακούσει πολλές θεωρίες για την ηλικία της... Λογικά, το κορμί της έχει μία χαλαρότητα και λίγα παραπάνω κιλά, πάντως έχει αδυνατίσει εμφανώς τον τελευταίο καιρό.... Μέχρι να κάνω το ντουσάκι μου και να πιώ το ποτάκι μου μπήκε στο δωμάτιο και ξεκίνησε την περιποίηση.

Εκεί με έκανε ζυμάρι κυριολεκτικά, ήρθα και χαλάρωσα, μιά χαρά ! Το μασαζάκι από την κορυφή μέχρι τα νύχια με αρκετά περάσματα από τα @@, ενώ στο φινάλε έπαιξε και λίγο b2b με τα βυζιά της να διατρέχουν το κορμί μου και τη γλώσσα της να παίζει με τα αυτιά μου....

Τελειώνοντας τον πρώτο γύρο πήρα θέση για τον δεύτερο.... Καλό το στοματικό της με αρκετά φτυσίματα, λίγο χέρι, δεν άργησα καθόλου να έρθω στην επιθυμητή κατάσταση. Γυρίσαμε σε 69 όπου σε κάποια φάση που άρχισε να ανασαίνει ποιό βαριά και να έχει μικρούς σπασμούς άρχισε να μου τον ρουφάει μανιασμένα.... Ήρωας.... άντεξα από αυτή την επίθεση, όχι για πολύ όμως, γύρισε στα τέσσερα και μετά από λίγο έπεσα ηρωικά....

Ξανά ντουσάκι, φιλάκι, και η μεγάλη απόδραση έγινε με τη βοήθεια ποιας άλλης.... της Αλίνας :) Συμπερασματικά, στο μασάζ η Ελένη είναι πολύ καλή, στα άλλα είναι καθαρά θέμα γούστου και εκεί η αλήθεια ότι έχω άλλες προτιμήσεις... Για όσους γουστάρουν μεγαλύτερες ηλικίες είναι must, για τους άλλους είναι μία ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ελένη
Κοπέλες διαθέσιμες
Πάολα, Αλίνα
Ημερομηνία
October 11, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες