Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 119 10 0.5γηρασκω αει διδασκομενος
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφανιση σώμα
6.5
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Ποιότητά μασάζ
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
γηρασκω αει διδασκομενος ειχε πει ο Σωκρατης και εγω μετα απο αρκετα χρονια στο αθλημα και θεωροντας οτι τα μασατζιδικα ειναι πεταμενα λεφτα, σημερα καταλαβα ποσο δικιο ειχε ο αρχαιος σοφος.Νομιζω οτι τα εχετε πει ολα για την Ζανα απλως γραφω για να υπερθεματισω και να πω στους φιλους ctτουρακηδες οτι πρεπει να δοκιμασουν.
Ορισμενα πραγματα ειναι βεβαια θεμα και χημειας και τυχης.Το γεγονος δηλαδη οτι το μαγαζι δεν ειχε κοσμο βοηθησε και εμενα και την Ζανα στο να συστηθουμε.Οσο για την χημεια τι να πω ,λειτουργησε οσο καλυτερα γινεται.Την Ζανα δεν την λες ομορφη και πιτσιρικα δεν ειναι.Μπαμπατσικη , καυλιαρα και ευγενικη την λες
.Με εντυπωσιασε το μασαζ της που ειναι πραγματικο και πολυ καλο αλλα και στα υπολοιπα ηταν καταπληκτικη.Ο χωρος πεντακαθαρος και το κοστος για αυτους που εχουν συνηθησει τα ct μικρο.Δεν θα πω λεπτομερειες για το κυριως πιατο (μπριζολα) γιατι θα ειμαι υποκειμενικος.Το γεγονος οτι η συνεδρια κρατησε 75 λεπτα αντι για 45 που μου ειχε πει τα λεει ολα
Ορισμενα πραγματα ειναι βεβαια θεμα και χημειας και τυχης.Το γεγονος δηλαδη οτι το μαγαζι δεν ειχε κοσμο βοηθησε και εμενα και την Ζανα στο να συστηθουμε.Οσο για την χημεια τι να πω ,λειτουργησε οσο καλυτερα γινεται.Την Ζανα δεν την λες ομορφη και πιτσιρικα δεν ειναι.Μπαμπατσικη , καυλιαρα και ευγενικη την λες
.Με εντυπωσιασε το μασαζ της που ειναι πραγματικο και πολυ καλο αλλα και στα υπολοιπα ηταν καταπληκτικη.Ο χωρος πεντακαθαρος και το κοστος για αυτους που εχουν συνηθησει τα ct μικρο.Δεν θα πω λεπτομερειες για το κυριως πιατο (μπριζολα) γιατι θα ειμαι υποκειμενικος.Το γεγονος οτι η συνεδρια κρατησε 75 λεπτα αντι για 45 που μου ειχε πει τα λεει ολα
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
ζανα
Κοπέλες διαθέσιμες
ζανα αλινα σονια ελενα
Ημερομηνία
October 24, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες