Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 119 10 0.5Αλίνα Καλή περίπτωση
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφανιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
6.5
Συμμετοχή
6.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Ποιότητά μασάζ
7.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Πολύ ευγενική υποδοχή και πολύ όμορφες κοπέλες. Δεν θυμάμαι τα ονόματα αλλά έχει γερά νεαρά και λυγερά κομμάτια. Διάλεξα την Αλίνα. Μελαχρινό μωρό από την Ρουμανία γύρω στα 22 με τρεις μήνες στην Ελλάδα. Δεν πιστεύω ότι είναι μόνο τρεις μήνες στην Ελλάδα γιατί μιλούσε πολύ καλά ελληνικά. Έκανα μπάνιο και μετά από λίγο έσκασε μύτη στο δωμάτιο. Γδύθηκε και έμεινε με τα εσώρουχα για να μου κάνει μασάζ. Τα εσώρουχά της δεν με κέντρισαν πολύ, θα μπορούσε να είχε κάνει καλλίτερες επιλογές αλλά το κορμί της είναι κόλαση και ξεχνάς όλα τ' άλλα. Στο μασάζ είναι δυνατή, χρησιμοποιεί αρκετή πίεση και δεν σε χαϊδεύει μόνο και νιώθεις μια ευεξία. Μια καλή προσπάθεια για body masaz ανεβαίνοντας με τα γόνατά της στην πλάτη μου και κάνοντας διάφορες κυκλικές κινήσεις. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και το στήθος της αλλά δεν το έκανε για αυτό με το body μασάζ δεν το έχει και πολύ. Όσο μου έκανε μασάζ μου έλεγε ότι μπορώ να πάρω δύο κοπέλες, λες και άμα ήθελα δύο δεν θα τις έπαιρνα. Μάλλον δεν θα είχε και πολύ όρεξη και θα ήθελε και βοήθεια. Τι να πω…. Μετά γύρισα και γδύθηκε τελείως. Ωραίο βυζάκι με σαρκώδη ρόγα και απαλό δέρμα. Πίπα χωρίς σκούφο αλλά αρκετή χρήση των χεριών. Πέρασμα σκούφου. Τον τέντωσε λες και είχε σφεντόνα χωρίς να χρησιμοποιήσει στόμα. Στάση πισωκολλητού χωρίς να σε αφήνει να μπεις όλος μέσα, το οποίο με νευρίασε απίστευτα. Αναγκάστηκα να γίνω λίγο βίαιος και με απότομες κινήσεις να της τον χώσω όλον μέσα και αυτή να τραβιέται όσο μπορεί πιο μπροστά. Μετά από λίγο ήρθε και η κατάθεση γιατί άρχιζα να νευριάζω με τα συνεχόμενα τραβήγματα. Θέλει αρκετή δουλειά στην μπριζόλα για να πεις ότι είναι από τις νόστιμες. Ας την εκπαιδεύσει όποιος έχει όρεξη και διάθεση.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
4
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
November 05, 2011
Κόστος €
80
Εξτρά €