Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
εκατέρωθεν σεβασμός
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Ο τίτλος και ο λόγος της κριτικής έχει να κάνει με τις συμπεριφορές καταρχήν. Επέλεξα την Μαρία και την Αλίνα. Ως προς την φυσική τους παρουσία έχουν λεχθεί πολλά , δεν νομίζω ότι πρέπει να επανέλθω (όμορφες, φρέσκιες κοπέλες με σωματάρες). Από την πρώτη στιγμή είχαν εκπληκτική διάθεση και κέφι (συνδυασμός της ζωντάνιας της ηλικίας τους με την δική μου φιλική συμπεριφορά). Απόλαυσα το μασαζ των 4 χεριών σε κάθε σημείο του σώματός μου με ιδιαίτερη προσοχή!! το λοιπό πρόγραμμα ακόμη καλύτερο (φυσικά μην περιμένετε λεπτομέρειες για το τι έγινε δεδομένου ότι κατ' εμέ δεν έχει σημασία τι ευχαριστεί εμένα σε σχέση με τους υπόλοιπους. εκείνο που ενδιαφέρει νομίζω είναι ότι περασα υπέροχα, έμεινα 1:30 ώρα (με την τιμή που αναφέρω, καθότι παλιός ίσως πελάτης) και ότι τα κορίτσια με την καθοδήγηση της Ζάννας ήταν προθυμότατες, ενεργητικότατες και ευχάριστες. Με σεβάστηκαν απολύτως σε όλα τα επίπεδα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μαρία-Αλίνα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
January 01, 1970
Κόστος €
150
Βάρδια
Πρωινή
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 November, 2011
Ωραίος!!! Αν και το κόστος, μου είναι κάπως...... το ντουετάκι το έχω στα υπόψη μου. Θα είναι Μαρία-Αλίνα;; Αλίνα-Σόνια;; θα δείξει..... πάντως Αλίνα θα έχει σίγουρα.....
Z
zeppelin
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα: