Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
Αλίνα, μέρος τρίτο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Πάνε περίπου 4 μήνες από την πρώτη μου συνάντηση και κριτική για την Αλίνα. Το αίσθηση που μου είχε αφήσει τότε ήταν, ναι μεν αλλά.... Κάτι δεν μου πήγαινε, ειδικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες κοπέλες του χώρου. Η άποψή μου άλλαξε προς το καλύτερο με την όλη της συμπεριφορά στο δωμάτιο στη δεύτερη επίσκεψη. Τρίτη φορά που την πέτυχα ήταν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Νωρίς απόγευμα η επίσκεψή μου στο χώρο και δεν υπήρχε ψυχή. Η αλήθεια ότι πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, μάλλον έχουν δυσκολέψει τα πράγματα και λογικό μια και το 80άρι δεν βγαίνει εύκολα πλέον. Σχεδόν όλη η ομάδα ήταν διαθέσιμη, Αλίνα, Μαρία, Πάολα, Ελένη, Τζένη και Νικόλ. Επιλογή της Αλίνας για άλλη μία φορά, την οποία θεωρώ και την ποιό όμορφη παρουσία στο συγκεκριμένο χώρο, είναι το στυλάκι γυναίκας που μου αρέσει. Είναι Ρουμάνα, μελαχροινή με μαλλί κάτω από τους ώμους, ωραίο πρόσωπο, κανονικού αναστήματος, δυαράκι βυζάκι με πολύ ωραία γεμάτη ρόγα. Εμφανίστηκε με μίνι μέχρι τον αφαλό και μπότες πάνω από το γόνατο.

Μετά το ντουσάκι μπήκε στο δωμάτιο μιλήσαμε λίγο, ήπια και το ποτάκι μου και πήρα θέση για το μασαζάκι. Είναι εμφανής η βελτίωση της στον τομέα αυτό, αρκετά δυνατό, όπως ακριβώς μου αρέσει. Στα συν και το δυνατό μασάζ με τα πόδια της στην πλάτη, που μάλλον από τη Ναόμι, που δούλευε μέχρι πρόσφατα εκεί, πρέπει να έχει μάθει. Με το μπλά μπλα και το μασαζάκι πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβουμε, παρόλα αυτά η συνάντησή μας συνεχίστηκε χωρίς βιασύνες και ολοκληρώθηκε επιτυχώς για άλλη μία φορά.

Με το που ντυνόμουν και μιλάγαμε συνειδητοποίησα ότι ήμουν μία ώρα μέσα, άμα περνάς καλά έτσι γίνεται :) Πεταχτό φιλί στο στόμα και αποχώρησα... Επόμενος στόχος όταν με το καλό πάρω και το δωράκι τα Χριστούγεννα, ένα ντουετάκι το οποίο θα έχει σίγουρα πάλι Αλίνα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
Μαρία, Πάολα, Ελένη, Τζένη, Νικόλ
Ημερομηνία
November 10, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες