Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 119 10 0.5
Στουρνάρη 29 Εξάρχεια
Massage 03 December, 2020 12906
ΜασαΖάνα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
1η μου φορά στο Στ29. Πρωινή επισκεψη, μού αρεσε η Μόνικα αλλά λείπουν ακόμη οι κοπέλες που είχα διαβάσει (Σονια, Ελενα, ...), κάνω να φύγω, αλλά μού συστήνεται η Ζάνα και μένω. Δεν το μετάνοιωσα καθόλου. Η Ζανα είναι ~1,65, έμπειρη (όχι 20άρα), με καστανόξανθο ίσιο μαλλί, συνηθισμένο πρόσωπο.

Ντουζ μόνος μου. Ετοιμάζεται και έρχεται. Ξεκίνημα με μασαζ από τα δάχτυλα των ποδιών έως -μετά από ώρα- στον αυχένα. Είχε και πολλή δουλειά να κάνει με το ταλαιπωρημένο κορμί μου. Συνέχισε πάνω στην πλάτη μου με b2b και με τα χέρια και πόδια της. Δυνατή εμπειρία, πολλή καλή η Ζάνα. Μπόλικη κουβέντα και πλάκα συνεχώς. Ωραίος τύπος. Το γυρίσαμε μετά στο χαδάτο. Καλό κι αυτό. Γλωσσόφιλα. Συνέχεια με ακαποτο και 69, μπάλες, χαμουρέματα, σε στηθος και οπίσθια κτλ. Η Ζάνα έχει καμπύλες, στήθος και τα ευχαριστιέσαι. Συμμετέχει ωραία. Ισπανικό με λαδάκι. Ανέβηκε πάνω μου, αλλάξαμε σε κλασικό όπου και τέλειωσα μέσα σε σφιξίματα και χάδια. Μετά με προτροπή της κάναμε ντουζ μαζί (αλληλοπλυσίματα). Με σκούπισε. Με κέρασε και σοκολατάκια από την πατρίδα της και ρακί 2-3 δόσεις (νωρίτερα είχα κατεβάσει και 2 ουίσκυ). Γενικά ήταν σούπερ εμπειρία (συνολικά ίσως ήμασταν 1 ώρα στο δωμάτιο μαζί) που με έφτιαξε. Το μόνο πρόβλημα είναι: πού να βρίσκω τα λεφτά για να έρχομαι συχνά? Ζάνα σ’ευχαριστώ πολύ και να είσαι πάντα καλά! Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ό,τι επιθυμείς!

Φεύγοντας ήλθαν η Χριστίνα, Βικυ, ... Κάναμε πλάκα όλοι μαζί. Μπήκαν 3-4 κοπέλες στα υπόψη να δούμε πώς και πότε θα τα καταφέρω. Κορίτσια χρόνια πολλά και καλά σε όλες σας!

ΥΓ. Χρεη υπηρεσίας έκανε η Ζανα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ζάνα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
December 26, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Πρωινή